Bioshock infinite

Bioshock infinite

Per sale pasiėmiau sus eason pass. Nesu aš fps mėgėjas, bet šitas patinka Gerai Įtraukia. Nelabai man patiko praeiti du bioshockai, bet šitas kažkaip limpa. Gal todėl, kad ne vienas vaikštai, aplinkos įvairesnės.

As pirma perejau, meh, o antro net nebaigiau berods, girdejau kad sitas neblogas, sedi mano sarase jis Šypsena

Nu vat aš tiek pirmą tiek antrą perėjau, nes pradėjau. O šitas dar nesinori, akd baigtusi Šypsena

Pirmas geras, antras ne toks geras. Šitą vasarą gal reikės prigriebt, kai bus daug laiko no-life’inimui.

Pirmus du bandžiau vis lošti bet niekaip nelipo. Šitas atrodo įdomus.

visai gražiai atrodo viską max pasidarius Taip

jo, as irgi dabar losiu, tik tiek kad biski buvo mini lagai su vienu settingsu ant ultros, ir dar reikejo disablinti ambient, ir enablinti nvidios paneleje, nes ten buvo skirta amd vga sita funkcija, o ne NVidia…bet dabar viskas susitvarke Šypsena

Jo ant max gerai atrodo. Kažkaip į šios kartos pabaigą pradėjo ir unreal engine man gražiai atrodyt visai Cha cha Jau ne pirmas žaidimas. Va žemiau mano brothers screenas yra, ans irgi labai patiko grafiškai. Ant PS3 remember me gražiai atrodo.

Perėjau ką tik. Nu tikrai puikus žaidimas Gerai