Bioshock 2
Dar vienas zaidimas i eile
cia antrojo demo? ant kokiu nustatymu taip cia sukasi pas tave padoriai?
jei cia ne demo tai a seivintis pavyksta?
Ne demo jau.
nustatymai max, grafika kaip pirmo (šudina ). Sukasi pastoviai 60fps
Nelimpa kažkaip tie bioshockai nors tu ka.
man taip pat nelimpa… na nuobodus man jie ir grafika tokia pasenusi…
nieko gero
ja, tikrai, kad nelimpa…
Nesveiki jūs, man Bioshock’as buvo vienas fainiausių žaidimų, tiek siužetu, tiek grafika. II tikiuosi irgi nenuvils.
del grafikos tai suabejociau, bet siuzetas ir ideja visai nieko.
ideja, kaip zaidimui tai unikali, pirma dalis tai buvo , super atmosfera sukurta antraja ant x’o reiks bandyt, nes pc jau nevesh:/
Ar tikrai unikali? Pats nežaidžiau, bet teko ne kartą girdėti, kad idėja pasiskolinta iš System Shock 2.
Jo, ji labai “unikali” System Shock pseudo rimeikas Bet neblogas, nes SS2 neimanoma siais laikais zaisti, nebent per win95 virtualius
Viskas įmanoma. Žaidžiu su WinXP. Nors tiesą sakant - guli žaidimas nenaudojamas jau kurį laiką. Nelabai patinka jis man. Turbūt taip ir nepereisiu… Reikia tik padaryt, kad ant vieno branduolio ar thread suktųsi (Set Affinity), ir su video intarpais problemos (pačiame žaidime nerodo, bet su atitinkamu media grotuvu/Indeo kodekais galima paleist ir pažiūrėt). O šiaip viskas sukasi be problemų, net ir su AF ir AA (forced). Teko girdėt, kad ir su Win7 veikia.
Viskas ciki piki, MP jau 10lvl pasiekiau. Siandien pora valandeliu pliekiau MP. O sp tai dar nebuvo laiko kada palosti Kolkas visi dar losia tik viena rezima, bet bus smagu del mazosios sesutes pakovot team pleju Kas turit legalu i privata parasykit. PC turiu omney. Ikiz
shiandien gavau savo pre-order kopija. kaiptik leidzhiu dabar.
na gali but, nes tuo metu dar nebuvau gamer’is :>
sitas zaidimas oficialiai nepalaiko xbox 360 controlerio ant pc labai gaila