Bimbalas :D

Bimbalas :smiley:

Paskutine… Siandien Cha chaDu ketvirtadalius zaidimo laiko praleidi rinkdamasis masina(-s), viena vaziavimui ir dar viena ketvirtadali tu masinu fotografavimui Cha chaLabai malonus jausmas kai gauni nauja gera masina, jautiesi toks… apdovanotas ar ka Nekaltas Cha cha Ne taip kaip nfs kai uz kiekviena pralekta sudtrase atkisa po nauja bolida. Kai praturtesiu reiks 500 isigyt Cha cha

Kaip tikras, padangos nebent isduoda Cha cha

na atspindys irgi isduoda. negali ps3 ray tracing’o pilnai daryti. bet vistiek liuks atrodo Šypsena as tai dar neissiaiskinau, kaip naudoti savo premium 5 masinas atejusias su collectors edition Cha cha siaip nuvylia mane AI nepasipriesinimas. o gal as cia tipo ismandrejes esu, ir vaziuot ismokau? atsimenu prologue, kiek kankindavausi, vaje vaje. dabar noretusi kovos stipresnes.

O kokiam lygi veziniesi? Nes man su toyota yaris ant beginner lygio tai gerokai atsibodo kol pravaziavau Cha cha

Blin pagalvojau kad tikras kol komentaro nepaskaiciau Apakęs Gerai Cha cha

Skotas: kodel su mano mashina vazhineji ? Šypsena Imk fiat’a kaip ir priklauso tau Šypsena)

Meh vistiek mini cooperis geriausias Laimingas

su sita pirma serija bmw ziema pavojinga vazineti Cha cha

Kodel ? Šypsena

Pazystamas vaziavo kai pasnigo, buvo lengvas posukis ir isnese is trasos i apsaugine tvora. Nuvaziavo i degaline, islipo is masinos ir nukrito ratas nuo asies Cha cha

kai nemoki su galu varomu vazineti, tai ir nunesa Cha cha

Dark_Rider, čia nepavojinga važinėti, pasiskaičius tavo komentarą, o auto niekam tikęs.

Don_Vytautas > savininkas pries tai turejo tris metus 5 bmw ir nebuvo jokiu problemu.

Juk jau sitie eina su visom apsaugom, stabilizatoriais ir taip toliau. Tad net bobos vazineja ir nejaucia net ar ten ledas ar sniegas

padare asilas abvarija tai masina kalta, tik ne jis.

tai ‘bobos’ ir vazineja jas pagrinde. neisjungus stabilizatoriu net ir ants sniego tektu pasistengti uzsinesti. Cia gi BMW paprasta serija, tas pats ir su Audi, net ir RS. Pakol neisjungei visu apsaugu, tol nieko nebus. bet tik pabandyk isjungti, smagybes… Skotai, kur ta lygi galima pasikelti? as nerandu niekur, kur sunkumas keliamas yra Šypsena