Bičiuliaujasi

Bičiuliaujasi

Tu uz ka rinkimuos balsavai?

Lyg ir ne į Teisės politikos klubą savo augintinių nuotrauką įkėliau, o į Faunos ir floros, kuris su rinkimais ir politika nieko bendro neturi, beje, kaip ir augintiniai Šypsena.

Anys audzia gilia minti. As kartaois stebiuos,kad mano Šuo us nekuriuos seimunus gudresnis.

asiliukas?? kaip faina Šypsena nroeciau tevam asiliuka ytaisyt Girtas Valio

Aaa, kur čia šuo pakastas Cha cha. ziche, asiliukus po vieną laikyti negerai, jie labai liūdi, nes bandos gyvūnai yra. Reikia arba dviejų, arba kokio kito kanopinio į kompaniją - arklio, ponio ar bent jau ožkos. Mano Širšė (asiliukė) kartu su kumele gyvena.

Tai patys su osliku i kompanija eikit…

ruta99, avyz tiks y chebra?? Juokiasi kiek anie kastuoja? i mean asiliukai Drovus

Gerasdvirati, o aš galvojau, kad į Seimą pasiūlysi su asiliuku eiti Cha cha. ziche, tiks, asiliukas dar ir saugos jas nuo plėšrūnų (nuo vilkų tai neapsaugos, bet nuo lapių ir šunų puikiai gins avis), tik nekastruotas patinas netiks, nes gali agresyviai elgtis su ėriukais. O kaina priklauso nuo to, kur pirksi. Lietuvoj, girdėjau, brangūs, gal todėl, kad reti.

dailymail.co.uk/news/article-1373683/How-Dotty-Donkey-saved -Stanley-Sheep-mauling-pitbull.html

o čia išsamiai apie “sarginius” asilus avims hobbyfarms.com/livestock-and-pets/guard-donkeys.aspx

kai fainuma asiliukas :>

e va cia tai geras, asiliukas avim gali buti gerasis didysis dede Kietas Valio Juokiasi jega Cha cha

Oj geras… Reik į ūkį pora asiliukų susiveikt, maž Europa padėtų tuo klausimu pinigais… Po to šieno jau iš savų surinkčiau Šypsena))

O kas belieka ??? Juokiasi

dantim nemoka, ale kojom užtenka Cha cha