BF3
Toks ka tik su naikintuvu dave paskraidyti
as irgi su naikintuvu skraidau, gan ispudingai, bet pas tave ar viskas su garsu ok, nes buna kad jauciasi kai kada toks aidas, ale dvigubas garsas kad eitu atsikartodamas…?
Man tas pats, bet tik per video intarpus. Atnaujinau realtec driverius, bet vistiek tas pats…
Galėjai bent jau normalų screeną įmest, kad bent kas nors matytusi
Esme, kad kai bluras, tai netaip ziauru
Bet jūs apsimetat ar ištikrūjų tokie…kad vertinat SP? Kam jis iš vis rūpi ir koks skirtumas koks jis?
Na as tik SP ir tezaisiu, siuo atveju MP man neidomus.
Kushliau, toks skirtumas, kad pazaides sita SP as zinau kad pirksiu cd key (man cia buvo tiesiog ale beta su kuria galejau apsispresti ar pirkti zaidima ar ne), kad losti MP, nes galejau isitkinti kad kompas patemps, ir vertinimas cia tik is grafines puses, apie joki siuzeta ar storyline niekas nesneka, tad ner cia ko erzeliuotis be reikalo…
Turbūt jei kas tik perka tai tik dėl MP kaip visada…
jau SP sunkiai kazko eina ant medium/low, tai ka kalbet apie MP… kazkaip man didelio ispudzio nepaliko, laukiam CoD:MW3… beja, cia man vienam ciudai su peles jautrumu? vietom normaliai , vietom per letai reaguoja, nors kituose zaidimuose tokiu nesamoniu ner…
a manai tau cod geriau pavez jai sito neveza, sekmes laukiant ir svajojant…
didysisZZ | 10-26 01:56 a manai tau cod geriau pavez jai sito neveza, sekmes laukiant ir svajojant… Tu juokauji tikiuosi ? MW3 turi ta pati zaidimo varikli kaip ir MW2 turejo ir jis labai nedaug nuo MW1 skiriasi,taip kad… O Battlefield 3 susikure sau visiskai nauja Frostbite 2 varikli,kuris patarciau paziureti kaip atrodo ant max settingu. BF3 yra vienas labiausiai itakojanciu PC komponentu pardavimu padidejimo siais metais kaltininkas
Apie BF3 single player’i geras straipsniukas: arstechnica.com/gaming/news/2011/10/battlefield-3-has-a-single- player-campaign-unfortunately.ars
va va, man mw2 ejo ant max, tai ir is mw3 tikiuosi geru rezultatu.
kaip ten tam traukini persokt is vieno vagono ikita tik soki ir visalaik sprogsta ir padvesi arba nusauna. cia kzkur prie galo jau
gal reik spaust “space” kai jis buna “didziausias”?
SP trumpas kaip velnias… Visas viltis i MP dedu Your release date will be: Thursday, October 27, 2011, 02:00
kaip suprast kai buna dizdiausas? kad jis nekinta krc kzkoks bugas. ir kaip screena padaryt?
bugai jus ten greit spaudineti reikia ta space.