BF3 Open Beta
Ar bandot kas nors? as vakar prisiminiau kad isejo BETA, parsisiunciau seip ne taip (su gmail neleido registruotis) pasijungiau, pradejo keiktis del draiveriu, parsisiunciau tuos BETA driverius Nvidia ale skirtus BF3, na zaidimas pasileidzia, bet eina tai sakyciau tragiskai, daugiau 25 fps nepakyla, luzta kas kokia 10 min, viena karta ir kompa pastrigidines buvo, apie high nustatymus isvis nesneku, sulosiau kelis matchus, pakilau per ranga, na sistema tai kaip ir COD, gauni achiev, renki exp, atrakini ginklus, atrakini dog tagus, gali po kiekvieno spawn pasirinkti kokio tipo zaidejas busi (support, medic, engineer, scout), grafika seip nebloga, primena crysis, bet speju kad kompo jai reikes nemazo, na ir aisku tikiuosi kad tie luzinejimai tik BETOS pasekme, bet bet kokiu atveju, entuziazmas biski sumazejo pabandzius
Man tai pagal visus promotion’us ir geimerių blevyzgas tai jau susilygino BF su cod’u.
na kazkas tokio, tik sitam kompo galingesnio reikes
Allure yra siektiek padiskutuota PS3 temoje, ten ir PC bandymai buvo. Sukasi labai tvarkingai ant mano pc, jokiu luzinejimu ar stabdymu. Yra pora video. ir dar vienas dalykas: Acording to “Global Battlefield Community Manager at DICE” the beta build is well behind the retail build and most of the bugs are already fixed (source). So what is the real point of this beta if not to fix issues? Why not update it to the latest build and work from there? Apparently this is no beta, it’s a demo.
Bet kad kaip matai ir ant PC baisiai atrodo. Bandžiau tik ant PS3, ant PC per sudėtingas paleidimas. Dar draiverių prašo, kuriuos tingėjau updeitint. Grafika baisi. O šiaip kaip ir sakiau - BC3 čia, o ne BF3
Kushliau, nesi zaides BF2? BF3 eina tomis paciomis BF2 pedomis O grafika cia yra visdar betine. lukterkit pilno produkto, kad kritikuoti. Vienintelis dalykas paimtas is BC2 yra Rush rezimas. Visa kita Bf2 stilius
na bet mid end turetojams bus uzuojauta ir tiek, normaliai palosti mp tikrai negales su tokiais reikalavimais…
gales gales. nusimesk nustatymus ir losk i sveikata.
tai kad ant medium vos velka, nu aisku jei low numesiu tai jo, bet zaidimas tada isvis tragiskai atrodys…
Sakyk ką nori, man čia BC3
na niekas nekaltas kad kisat pimpala i tamsu urva, lol predorderinau pries pora savaiciu ir nebesuku kiausiu, kai atvaziuos tada ir losiu. Visi tie beta testai, meslo kruva. Toks vaizdas kad neturit ka daugiau veikt
pazesim kai gausi savo ta preorder, kaip reaguosi ir ka snekesi
Aš tai nesiruošiu pre-orderio atšaukt. Ištaisys jie tuos bugus ir t.t. gi didelė kompanija prie jo dirba, tikrai nepaliks taip. BC2 buvo viskas puiku bus ir čia po kiek laiko.
nu tegu iseina, kai isleis pora patchu, paleis pora akciju, tada bus galima paimti is rusu uz kokius 30lt cd key ir ramia galva bandyti losti
Allure, kas per korta pas tave. Isvis mistika man visu rezultatai.tof.canardpc.com/view/d6cfaf6d-3f35-4680-8242-ecb8d206953f.jpgPaziurekit i fps. juokingai zemi su nvidia, ir dar juokingesni su 6970. Stai mano komentaras del tu rezultatu xtremesystems.org/forums/showthread.php?265710-AMD-Zambezi- news-info-fans-!&p=4962699&viewfull=1#post4962699tai jei Allure pas tave nesisuka normaliai, nereiskia, kad pas visus taip pat. Yra zmoniu, kurie nusipirko normalias kortas (em, ATI, ). Plius cia beta, leisk nvidia ir ATI optimizuoti draiverius pilnam zaidimui. Esu tikas soktels tie jusu fps labai aukstai. Juolab, kad pats Allure gi lauksi pakol nukris kaina per ta laika turesi jau 100fps Kushliau, vienas dalykas uzsispyrus is lempos vadinti visus fps CoD, kitas dalykas paziureti tiksliau i faktus ir vadinti zaidimus pagal ju tikrus pavadinimus BF3 yra BF2 tesinys, cia net ir aklam aisku, nebent nesi zaides bf2
Žaidžiau ir man tai yra BC ir taškas Ant PC gal ten mapai bus didesnis gal us panašiau į BF, nežinau ir nemanau, kad prasidėsiu su PC versija.
Nepaimirskit,kad BF serija esme yra conquest map’ai. O betoju ju nera. Buvo pirmas 3 dienas ant PC tai visi sake,kad ziauriai smagu
Na tikrai ne visi turi nusipirke tas tavo vadinamas normalias kortas (em, Nvidia), ir tikrai nemanau kad del vieno per visus galus isreklamuoto zaidimo, puls upgradinti savo sistemas, nesivelsiu as daugiau i diskusijas pakol neiseis normali versija, bet kuo toliau tuo labiau man atrodo kad sufeilins tas BF3 ir sprogs jo burbulas, na nebent dar gerokai pasistengs iki isleidziant, bet stebuklu nebuna, be to pagal pateikta lentele ten isvis viskas apgailetinai atrodo, uztai ir nesistebiu kad pas mane ten vos 25 fps tempia, ot prikolas butu kad kurejai apsiskelbe isleidimo data, isleistu ant tiek sufeilinta geima, kad du trecdaliai jo isvis negaletu losti bet kokiu atveju, beta lieka beta, uz keliu savaiciu pamatysim kaip yra is tikro, ir tada bus galima matuotis savo e penius ir kapotis tarpusavyje…beje, muziqaz pa stave ten kazkas gerai issireiske, jog yra magiska korta, nes rezultatai deda per visus galus visas kitas sistemas su geresniais duomenimis ir esi vienas si tu saujeles laiminguju kurie gali normaliai losti sita beta
Allure, kai sakiau normalias korta, neturejau omenyje butent 6970 ar 6990 yra ir pigesniu alternatyvu kiek as girdejau is kitu su silpnesnem sistemom ir silpnesnem video kortom(ATI), tai visiems jokiu problemu nebuvo zaidziant beta(neskaitant bugus). Toje lenteleje ten mistika yra, ir jie ten tegul slepiasi po lapais. Mano procesorius yra pagal kaikuriuos zmones is IT klubo ir siaip kitu forumu, sudu *****, gi dabar Sandy Bridge visi perka, nes jis kieciausis ant zaidimu yra. Tas procas yra pigus. Video korta, jo cia biski brangoka, bet netrukdo niekas imt 6950, kuri laikys panasius fps, kaip ir manoji(apie 50), poto eina 6870, kuri yra neblogai pigesne nei manoji, ji laikys fps aplink 40-45fps. poto eina 6850 - 35-40fps, zinoma minimumas jau gal ir liestu 30fps, ten koki viena detaliu gali ir numest zemyn. bet kol pasieksi toki lygi, kur jau fps nebeimanomi yra atsidursi ties kokiu Brazos netbooku Taigi, niekam nereiks upgradinti jokiu kompu. tik kaikuriems teks paluketi mielosios nvidios, pakol ji isleis draiverius optimizuotus tam zaidimui.