BF3: >2h raundai

BF3: >2h raundai

Na va cia tai rimti raundai buna Cha cha Speji visko ismeginti… Nuo naikintuvu, sraigtasparniu, tanku, dzipu, snaiperiu ir t,t, kovu iki pasivazinejimo po papludimi bobcatu Cha cha Smagu kai nekrauna kas 10min, kaip kad buna per CoD… Tas truputi erzindavo… ;] bet nedaug tokiu serveriu, kur tokios trukmes buna Šypsena bet siaip kartais smagu taip sudalyvauti tokioje kovoje daugiau nei 2h Šypsena

Čia kas buvo FFA, CA?

Conquest Large

What does it mean?

gerulis to ogrish pats rasineji sutrumpinimais, o pilno pavadinimo nesugebi issiversti Cha chao siaip tai kaip tiek laiko vykusiam raundui tai gan apylygiai kova vyko

Kad savi noobai… Losia kaip TDM Šypsena nors ir pats ne kiek naudos emiau daryt, kai su bobcatu vazinet pradejau Cha cha

Eik palot kitur. Iš kur man žinot, jei bf nesu fanbojus. Žodžiu CTF, tik, kad hold.

Butent Šypsena

ogrish it means you are one *bliamba*ing dumb fag. O šitame emo forumiuke, banas savaitei palieka banas mėnesiui ar kaip? Krušlius skaičiuot nemoka ar ką. Panašus i IT klubą tik daugiau niolikinių balvonų Cha cha

Malonu, kad manęs neužmiršta ir fagotai lenda patys iš pakampių mane pagarbint ir atsiklaupt ant kelių. Juokiasi

Kokių dar kelių? Tu gal eik išgerk vaistų, kuriuos daktaras skyrė. Kvankt? Juokiasi Juokiasi

Del keliu prisikabino, o kad fagotu isvadino tai dzin Cha cha isvis baikite offtopic kalbet

Dar vienas bano nori žiūriu NekaltasIš vis gal baikit peštis po kiekviena foto?

Aš tai jaučiu someone žiūri video vaizdelį, kurį jam nusiunčiau. Laimingas

dabar jau ir man parupo suzinoti kas ten per vaizdelis Juokiasi

Esu tikras, tu to tikrai nenori pamatyti. Ne Cha cha

kazkaip bf3 conquest tie raundai baisia trumpi, tik isibegeji, ir ziek jau baigiasi. BF2 kazkaip kiek pamenu daug ilgiau vykdavo raundai, suspedavau palakstyt padoriai. Labai neretai rush ilgiau vyksta nei conquest, ir ypac daznai TDM tokio pat ilgumo raundai buna kaip conquest Cha cha

Aš dabar noriu iki 45lvl užsikelt, kad platiną gaut pagaliau Cha cha Žaidžiu arba conquest ir su tanku taškus užiminėju ir taškau priešus, bet išdega tik, kai teamas normalus ir supranta, kad reik taškus užiminėt arba rush operation metro, ten šovinius mėtau, pašaudau biški Cha chaČia kurią dieną CQ lošiau ir tik vienas užiminėjau taškus Juokiasi aš tik tanku važinėjau, kitas stovėjo neliečiamas. Pora dundukų skraidė, o visi kiti snaiperiai kalnuose kažkur, tai ble linksma buvo Cha cha

Vakar irgi ismeginau sovinius pametyt tam mape per Rush, o visai apsimoka Cha chaD 37 medaliai per raunda Cha cha ir iskart atsirakinau ta ginkla papildymo Cha cha beliko tik viena atrakinti… -Scarred Veteran (5 kills in DPV Jeep 1/5) - tai dar 4 kilai liko su tuo bagiu uzmust Cha cha