BF3: >2h raundai
Na va cia tai rimti raundai buna Speji visko ismeginti… Nuo naikintuvu, sraigtasparniu, tanku, dzipu, snaiperiu ir t,t, kovu iki pasivazinejimo po papludimi bobcatu Smagu kai nekrauna kas 10min, kaip kad buna per CoD… Tas truputi erzindavo… ;] bet nedaug tokiu serveriu, kur tokios trukmes buna bet siaip kartais smagu taip sudalyvauti tokioje kovoje daugiau nei 2h
Čia kas buvo FFA, CA?
Conquest Large
What does it mean?
gerulis to ogrish pats rasineji sutrumpinimais, o pilno pavadinimo nesugebi issiversti o siaip tai kaip tiek laiko vykusiam raundui tai gan apylygiai kova vyko
Kad savi noobai… Losia kaip TDM nors ir pats ne kiek naudos emiau daryt, kai su bobcatu vazinet pradejau
Eik palot kitur. Iš kur man žinot, jei bf nesu fanbojus. Žodžiu CTF, tik, kad hold.
Butent
ogrish it means you are one *bliamba*ing dumb fag. O šitame emo forumiuke, banas savaitei palieka banas mėnesiui ar kaip? Krušlius skaičiuot nemoka ar ką. Panašus i IT klubą tik daugiau niolikinių balvonų
Malonu, kad manęs neužmiršta ir fagotai lenda patys iš pakampių mane pagarbint ir atsiklaupt ant kelių.
Kokių dar kelių? Tu gal eik išgerk vaistų, kuriuos daktaras skyrė.
Del keliu prisikabino, o kad fagotu isvadino tai dzin isvis baikite offtopic kalbet
Dar vienas bano nori žiūriu Iš vis gal baikit peštis po kiekviena foto?
Aš tai jaučiu someone žiūri video vaizdelį, kurį jam nusiunčiau.
dabar jau ir man parupo suzinoti kas ten per vaizdelis
Esu tikras, tu to tikrai nenori pamatyti.
kazkaip bf3 conquest tie raundai baisia trumpi, tik isibegeji, ir ziek jau baigiasi. BF2 kazkaip kiek pamenu daug ilgiau vykdavo raundai, suspedavau palakstyt padoriai. Labai neretai rush ilgiau vyksta nei conquest, ir ypac daznai TDM tokio pat ilgumo raundai buna kaip conquest
Aš dabar noriu iki 45lvl užsikelt, kad platiną gaut pagaliau Žaidžiu arba conquest ir su tanku taškus užiminėju ir taškau priešus, bet išdega tik, kai teamas normalus ir supranta, kad reik taškus užiminėt arba rush operation metro, ten šovinius mėtau, pašaudau biški Čia kurią dieną CQ lošiau ir tik vienas užiminėjau taškus aš tik tanku važinėjau, kitas stovėjo neliečiamas. Pora dundukų skraidė, o visi kiti snaiperiai kalnuose kažkur, tai ble linksma buvo
Vakar irgi ismeginau sovinius pametyt tam mape per Rush, o visai apsimoka D 37 medaliai per raunda ir iskart atsirakinau ta ginkla papildymo beliko tik viena atrakinti… -Scarred Veteran (5 kills in DPV Jeep 1/5) - tai dar 4 kilai liko su tuo bagiu uzmust