BF:BC2 Ka daryti?

BF:BC2 Ka daryti?

Sveiki, nekertu ar cia bugas man pasitaike, bet nors is sio tasko ir istaskau visa camp’a su sniperiu, bet niekur neleidzia eiti. Pilki keliai, del ko nusauna laiku nepasitraukus, ar praejote sia vieta? Šypsena Nes jau koki 20kartu masciau ivariausias taktikas, budus ir nieko Cha cha

Po desine pasisuk ten kelias zemyn bus. IR bokstelis jame priesu dar bus. Ten lygtais galima isvaduot pora kareiviu kurie tau pades jie prie sienos prikalti su antrankiais buna lauke.

na man ten nejo, nes nusaudavo uz 10sec. Zodziu buvo bugas, restartavau visa mapa is naujo tai pavyko ir atsirakino visas mapas. Zodziu normaliai zaidzias ir visai netrumpas kaip kitiem. Na noliferiam visad trumpas, bet as neskubom losiu jau trecia para, tik turbut jau pabaiga nebetoli Cha cha

3 para zaidi??? tai po kiek laiko per diena zaidi? man su pertrauka uzteko gal 6h pereit Šypsena

Nu taigi ne visi non-stop kala geimus bele tik pereit. Kiti jais megaujasi, zaidzia neskubedami, gal but apmasto ivairias taktikas ir t.t… Cha cha Svayunas 3 para zaidzia, o as speju ir per savaite nepraeiciau Šypsena Nezinau, koks tikslas skubet ir kuo greiciau pereit… Cha cha

As per prisedima ant hard iki 3 nakties ;D

As zaidziau ne tam kad skubet ir pereit o tiesiog zaidimas uzkabina ir negali atsitraukt Šypsena zaidi zaidi o ziuri jau credits Liūdnas

na as po pora valandu ir losiau , gal tris per para. O kai susinervindavau kai kuriose sunkesnese misijose, tai isjungdavau. Poto vel vakare kyla didziulis noras palost, vel valandele pakali, ir vel einu atsipust. Zodziu kaip cigareciu pakeli surukiau si zaidima trijom parom, dabar Assasins Creed2 pakelio “dumelis” laukia Cha cha

zudyk visus kas juda