Bethesda

Bethesda

Ant tiek blogai? Cha cha Keista, kad melždami tą pačią karvę, jie dar sugeba ir klaidų tiek privelti.

Nu kol kas didžiausia bugas koks buvo man asmeniškai, tai kad dingo rankos su ginklu ir vienoj vietoj neužkrovė textūrų, tai užėjęs nukrenti žemyn kiauriai žemės Cha cha

Dėl vieno pirstelėjimo kelti bangas… Kiekvienas žaidimas išėjęs po kurio laiko gauna pačus, bethesdos žaidimai turėtų būti kitokie?

Na is 3 fallout pamenu, kad kai kuriais atvejais zaidime tiesiog buvo neimanoma kvestu ivykdyti del bugu. Cha cha Tai cia jau skaitau nelabai idomus bajeris. Cha cha Zodziu, koki pusmeti galima buti ramiam, kol visko nesutaisys.

Fallout 3 žaidžiau kai tik išėjo ir sėkmingai visą perėjau be problemų Nekaltas

Praktiškai visi žaidimai yra išleidžiami nedabaigti. Po pusmečio jau būna pagrindiniai bugai sutvarkyti. Kiti žaidimo patchai užbaigtam žaidimui šiais laikais vadinami DLC…

Fallout3 pereiti galima per 24 minutes. Tik ar cia bus zaidimas? Suprantu kai gliukai buna tokie, kuriuos galima apeiti is naujo perkrovus zaidima. Bet kai neimanoma questu uzbaigineti del bugu uz 60 euru, tai ka as zinau… Cha cha

Perėjau sakau normaliai žaisdamas Šypsena Aišku aš bethesdos neginu, bet visi manau žinojo, kad taip bus, o dabar verkia Juokiasi Aš tai realiai gavau ko ir tikėjausi. Vat witcher 3 tai viršijo lūkesčius Cha chaIšleis dar pora patchų turbūt, tada mod toolsus ir paliks moderiam dabaigt žaidimą kaip visada Cha cha Bus proga dar kartą peržaist. Reiks ir DLC nusipirkt, jei geri bus. Bethesda bent DLC padaro normalius.

Pas mane 25 valandos ir kolkas Ufff Ufff Ufff ant bugo neužsiroviau

bethesda bent dlc padaro daug ir brangus Cha cha ir nepasakyciau kad labai patogus, man pavyzdziui tiek ant f3, tiek ant new vegas gruzas yra vaiksciot i kita mepa, kad pereit dlc misijas, galejo kazkaip i pagrindini viska suintegruot, padidint ar panasiai Šypsena + su new vegas tai isvis nesamone buvo, kai pradejo dlc leist tada kai visi pagrindines misijas jau seniausiai buvo pereje, tad uzsiloading reikejo, vien kad dlc pereit Šypsena

Bet pas juos DLC į DLC panašus, o ne išimtas content iš žaidimo ir išleistas kaip DLC.

nu irgi kaip cia pasakius Šypsena pliusu yra daug, visu pirma nauji questai, kuriu nors ir nebuna daug bet 4-5 h pazaist gauni, keli unikalus weaponai, bet pvz. tokie dalykaip kaip lvl capo pakelimas su dlc, ar perkai, tai as skaitau kaip content isimtas is zaidimo ir idetas kaip dlc Šypsena

Nu šį kartą lvl capo nėra Cha cha

Bethesda puikiai pasižymėjo su Rage (2011). Blogai