Besibuociuodamiesi
100% uz…
geras "zhestas" butu
mergiuzel rašė:
Na, konkreciau konkreciau kolegos!
Dar karta klaidas temoje issitaisyk
Tu pagal merginos elgesi ziurek. Jei leidziasi, kad rankos tavo ir ant jos uzpakalio, ir ant krutines dera, tai eik toliau
krisstulka rašė:
Tu pagal merginos elgesi ziurek. Jei leidziasi, kad rankos tavo ir ant jos uzpakalio, ir ant krutines dera, tai eik toliau
mergiuzel rašė:
cia reik rankas prie lupu kist
flenis rašė:
mergiuzel rašė:
cia reikia nepamirsti svelniai ir aistringai buciuotis
Atleiskit uz klaidas, as siandien ne ta koja is lovos islipau!
zymotic rašė:
Na va, man pasistojo toks klausimas. Buciuotis, cia turbut visi yra megine ir moka. Bet nevisi moka ikaitint mergina, ne tik buciniais, bet ir veiksmais. Tarkim buciuojiesi su panele liezuvis uzimtas, taciau rankos laisvos. Tai su jom juk reik kazka daryti, vieni sako paglostyti nugara, kiti sako uzpakali paglostyk. Tai va, as noriu ypac merginu paklausti, kokie veiksmai jas labiausiai ikaitintu besibuociuojant su vaikinu!? As nenoriu provokuoti sexo, tik seip, kad jos niekada nepamirstu mano glamoniu ir bucinio!nu malonu malonu kai nugaryte ar uzpakaliuka paglostona ir pritariu kazkieno ten nuomonei kad jai toliau leidzia tai ir veik
Dekui is anksto.
mergiuzel rašė:
flenis rašė:
mergiuzel rašė:
o as galvojau…
bet ziuriu kad lupos ne vertikaliai o horizontaliai
zymotic rašė:
Atleiskit uz klaidas, as siandien ne ta koja is lovos islipau!
as atleidziu tau
flenis rašė:
mergiuzel rašė:
flenis rašė:
mergiuzel rašė:
o as galvojau…
bet ziuriu kad lupos ne vertikaliai o horizontaliai
garbanotos mintys jau lenda i galva?
o jei glostai boba glostai, ziuri kat ji slapia jau, sakai "davaj as tave pavarysiu" o ji sako "aj, ka tu, ne, ne!" tai kaip tada elgtis? pimpis stovi kaip briedis lankoj, jei nepavarysi jos - gi apsividuriuosi ant rydienos ir kiausiai skaudes!
EALAS rašė:
o jei glostai boba glostai, ziuri kat ji slapia jau, sakai "davaj as tave pavarysiu" o ji sako "aj, ka tu, ne, ne!" tai kaip tada elgtis? pimpis stovi kaip briedis lankoj, jei nepavarysi jos - gi apsividuriuosi ant rydienos ir kiausiai skaudes!
tada pasiulai jai nutampyt- pasakai visa tai ir iskisi savo gaidi ir ziurai jai i akis taip gailiai gailiai
Nu ka jus cia kai mazi vaikai blevyzgojat! Negalima nermaliai paklaust, jau cia suslikai visokie kisa trigrasti ir blevyzgoja.
nori ciuvas pasigerinti savo merginai ,o jus paneles negalit padeti ,man atrodo kad jus net nezinote kas jums butu malonu ,kai jus buciuojates.Joms taip didelis malonumas buciuotis kad net nereikia vaikino siltu ranku ,artejanciu ju kuno detaliu.Man dar iskilo kitas klausimas o kur bus merginos rankos ,jei vaikino delniukai yra gerai itasyti ant merginos uzpakaliuko?