BENDRABUCIO TIPO KAMBARYS + ir -

BENDRABUCIO TIPO KAMBARYS + ir -

Jei kozna diena pili i buze-gali pirktu, kompanija ten garantuota.

Bendrabučio tipo visad pigesnis gaunas. Nu aišku, sąlygos gal ir nebus superinės, bet jaunam žmogui toks kambariukas tikrai geras variantas. Dar ir susitvarkyt galima paprastais patarimais pasinaudojant. Pati ieškojau neseniai, kaip savo senovinį kambarį nedidelį patobulint ir radau visai gerą straipsnį : http://apiejaukiusnamus.blogas.lt/kaip-padaryti-bendrabucio-kambari-ja
uk-113.html

Paprasti, laiko patikrinti patarimai. Susitvarkai svarbu tą erdvę, paverti jaukiu kampeliu ir viskas ok būna Cha cha

Ar verta pirkti bendrabuti kambari? kiek uz ji verta moketi? Ir kokiam rajone pirkti? As esu is Kauno. Laukiu komentaru. LaiškasCha chaCha chaCha cha

Vienintelis pliusas kad jie pigesni Laimingas visa kita tik minusai. Mokesciai dideli, kaimynai paprastai buna neitin, koridoriai nelabai Laimingas Nesijauti kaip savo buto seimininkas. Na man taip atrodo, nes pats gyvenau tik studentu bendrabutyje.
As manau galbut verta pasiimti paskola ir nusipirkti kad ir pigu, bet visdelto buta.
Sekmes ieskant ir kuo geresnio pasirinkimo

geriau negu silumines trasos, jeigu esi beviltiskai nepinigingas pirk,
bet atsargiai su mokesciais tiksliai neprisimenu bet atrodo uz triju kambariu buta moku maziau,

gyvenu bendrabuty - studentauju.
apie tuos mokescius - kai ateina uz elektra per menesi trim personom kambary po 50Lt susimoket, gaunasi 150Lt sumoj Baisu, tai susidaro toks vaizdelis lygtais mes 3 saldytuvus su trifaziais varikliais laikom ijunge Liūdnas

aj tiesa dar priesais mano bendrika yra privatizuotas kitas bendrikas, tai ce kazkuria nakti is jo paryceis sklido tokie saukmai "Duosi! - Neduosiu! Sakau duosi! Nea, neduosiu" Cha cha o girtos dainos vidurnakceis nieko nestebina.

Taip Verta pirkti jei neturi daug pinigu ir negali paimti paskolos ir jei nori gyventi atskirai be tevu. Mes irgi ieskome uosveneiJuokiasi bendrabucio kambari Vilniuje. Ieskome su patogumais (kriaukle, tuoletu), bet tokiu labai mazai yra (turiu uomeny atskirus patogumus kambaryje), siaip jau beveik suradome viena uz 21000Lt. Pliusas tas , kad ten atskirai uzsirakina laiptine 4 butams. Bet aisku, kad bendrabuciai blogiau uz normalu buta. Taip, kad verta pamastyti??? ka pirkti, jei pirksi tai ziurek, kad butu visi skaitliukai, mazesnis namas(maziau kaimynu)

Bendrabutinio tipo butas ar kambarys??? Kambarys ir yra kambarys.
Mes pries keleta metu pardavem savo bendrabutinio tipo butukaŽliumbiaŽliumbiaŽliumbia Turejom normalu kambari 18 kv.m ir viskam kitam 8 kv.m. Laimingas Turejom ir virtuvyte, ir tualeta,ir dusa.Viska savo.Tik koridotiuje buvo isviso 12 tokiu buteliu kaip musu ir taip per 5 aukstusCha chaCha chaCha cha Linksma. Bijojom pirkdami,kad bus girtaujantys kaimynai,triuksmas, betvarke.Nesamone. Reik tik l. gerai rinktis, ziureti ir savo buteli susitvarkyt pagal save.Aisku, kai namas turi daug seimininku, nelieka ne vieno, kuris juo rupintusi.Aisku,naujuos namuos,graziau,jaukesne aplinka,bet…jei kisenej tik tam tikra suma, pradziai laisvai gali pirkt ta bendrabucio butuka,o toliau gal bus geriau!!!
Tiesa, uz sildyma ziemos metu mes mokedavom beveik tiek pat,kiek dabar uz 64 kv. m mokam!!!

nu nizinau… del mokesciu ziema, tai as uz savo 32m2 bendrabutuko du kambarius brangiausia esu mokejes 140LT mano manymu tai labai mazai.
beje patogumais visiskai nesiskundziu(tiksliau mano nuomininkai nesiskundzia Šypsena ) - yra visiskai visi.

didziausias minusas kaimynai visuose aukstuose siaip nieko daugiau

trukumai - kaip koks benderis, mano benderyje pakankami minusai buvo ir bendra virtuve ir vienas tualetas kokiai 10 - 15 kambariu, vienas dusas rusyje visam pastatui, kur mergas manijakai puldinejo, ir bomzai eidavo maudytis uz dyka.
ir padaviau si kambari už 26000 litu

Neisivaizduoju, kas galejo pirkti uz tokia didele kaina tokias baisias salygas