bemieges.. kaip kovoti ?

bemieges… kaip kovoti ?

Man padeda kritimas ant galvos

Geriau salinti priezastis nemigos? Gal mazai fiziskai dirbi? gal pervargsti? gal del stresu?
Kai buvau studente tai vakarais valanda vartydavau kol uzmigdavau Apsvaigęs dabar kai turiu du mazus vaikus tai tiek nusilakstau kad vakare griunu kaip lapas Cha cha
O prie miega pabandyk: pasivaikcioti, pamirkt vonioje, pasimyleti, paskaityt nuobodzia knyga (pvz kodeksa Cha cha ) arba skaiciuot aveles Cha cha isgert raminacios zoleliu arbatos. Tik neprizaisk su migdomaisiais.

alum bizum

man padėjo toks būdas: keliuos panašiu laiku ir panašiu einu miegot kasdien,pvz. keliuos 8h~ einu miegot 23h~. Prieš vakare negeriu kavos, nesportuoju, nemiegu pietų,o tik naktį. Prieš miegą išgerk karšto pienu su medum. Pamėgink, gal padės Mirkt

gerai atsipisk ir nebebus jokiu bemiegiu naktu, o jai nepadeda dar ipusk po pasidulkinimo, tikrai uzmigsi. o jai sedi visa diena namie, nieko neveiki tai kaip tau miegas ims jai nepavargsti.

Seksas padeda. Jei iš karto po to dar kažkiek laiko būna energijos antplūdis, tai po kokio pusvalandžio jau gali parpt kur minkštai priglaudęs galvą. Apskritai seksas veikia geriau negu raminamieji Cha cha

isgerk alaus

ipuskLiežuvis