Belize, Middle Cay

Belize, Middle Cay

Buvai?

Buvau Šypsena Laaabai grazi ir deja skurdi shalis.

Daugiau papasakok Mirkt Kiek laiko buvai, siaip paturistaut ar kokiu kitu tikslu?

itariu kad nelabai ji ten buvo Cha cha

Oi mielasis Dariau, tikrai buvau. Kodel gi tureciau meluoti ? Oi kaip negrazu taip zmones kaltinti, bet visgi lietuviskas charakteris… Vaziavau su topical ecology programa is savo uni. 2.5 savaites, tyrimejome koralini rifa, augmenija ir gyvunija, is anksto buvome susiplanave projektus, tik deja po vandeniu viskas daug kitaip nei ant popieriaus. Sala priklauso Wild Life Conservation Society, ten isteigtas tyrimu centas, kuris priima ivairias studentu grupes ir idarbina vietinius zmones, kurie shiap labai vargingai gyvena. Taip 2.5 sav saloje be elektros, daug daug uodu ir kitu nemaloniu atributu kurie kanda ir neleidzia nakti uzmigti… Idedu dar pora foto Šypsena

Argi as tave kaltinau? Butu gerai jei tie kas deda nuotraukas bent trumpa aprasyma idetu, nes niekaip nematau prasmes cia isvis i nuotraukas ziuret, internete pilna.

Na aisku tavo pointas turi prasmes. No prob Šypsena

Taip ir maniau, kad ne turistine kelione cia buvo. Siaip tai labai idomu (sans bugs), mano tyrimai kompe pasibaigia Juokiasi

ir as ten noriu… Cha cha

kaip ash ten norechiau Girtas ten kur shilta ir ramu Tūsas

tikriausiai be galo idomi kelione buvo Šypsena

Gerai

kai pagalvoji nieko nereishkia pinigas esant tokioje gamtoje Šypsena