Belaukiant HL3
Nutariau perzaist visa HL2 vel Tikrai smagu ir tikrai vel naujai nustebino jo isvaizda… Net i db blin labai akiu nebado
o yra kokiu ziniu apie hl3 ?
Nemanau bent neteko girdet kad isvis jis kuriamas
Ar kas gali patikėti, kad aš šito nežaidžiau?
Aš irgi Tiksliau pradėjau. Bet prasidėjo galvos skausmai (tiesiogine prasme). Būna kartais kai kuriuose žaidimuose, bet šitam ar fov ar kas toks nenormalus man, kad po pusvalandžio žaidimo pykint pradėdavo. Tai teko mest šį šedevrą Pirmas ir visi papildymai kaip tik neseniai pereiti
Aš tai laukiu, kol laimėsiu ep2 iš steamgifts ir tada peržaisiu, nes hl2 ir ep jau laimėjau
Galvojau tik man būna tokie dalykai. Yra keletas tokių žaidimų.
Tai gal ten fps trūkumas jum taip pasireiškia?
goo.gl/bUldP ir pan rezultatų išmeta… Įdomiai kažkaip… Reikės pasiskaitinėt, sudomino. Vienur rašo, kad dėl to, kad šitame žaidime FOV yra 75 laipsniai, o daugumoje žaidimų 90. Bet FOV berods galima pasikeisti per consolę. Kelis kartus pradėdavau žaidimą ir turbūt automatiškai kažkaip jis kažkuo atstumdavo. Dėl galvos skausmo ar pykinimo to lyg nebūdavo, bet kažkoks atstumiantis jausmas lyg būdavo. Sunku paaiškint. Su pirma dalimi ir panašiai, kažkaip jis vis mane atstumdavo. Gal dėl piešimo stiliaus ar kažko, ar ir ta pats FOV velnias žino. Jau daug kartų bandžiau, bet niekaip. Yra dar kažkoks ir kur interceptor minėjo kelis kartus bando per metus jį pradėti žaisti ir pereiti, bet nepavyksta, tik pamiršau aš jo pavadinimą.
FPS ne problema. Fov berods bandžiau keist ir nepadėjo. Su pirmu HL būdavo kažkas panašaus nuo ilgesnio žaidimo. Man atrodo tai labiau nuo pačio varikliuko ir apšvietimo naudojamo (spalvų žaismas). Nes man kažkas panašaus buvo su Stalkeriu CS berods, kol neišjungiau Pagerinto apšvietimo. Kol kas panašios problemos buvo tik su HL2, Jedi Knight 2 (ir Jedi Academy), Deus Ex Invisible War, Alpha Prime (demo tik bandyta). Žaidžiu FPS, žaisdavau Quake ir lenktynes kartais pažaidžiu, tai nuo greito judėjimo kaip ir neturėtų būti.
Man rodos tiesiog apsvietimas cia kaltas ir teksturos, kartais akys pavargsta greiciau nuo tam tikru teksturu ir ju kombinaciju. Kas del zaidimo pacio, nzn ka Valve masto, bet taip uzmirsti toki epini zaidima yra apgailetina visapusiskai
Abejoju, kad valve pamirso sita epini zaidima, bet neprisimenu… Gal kokius 6 ar kiek metu laukem antrojo half life…? Nes naujas variklis ir visa kita…
eina jau 8ti metai po antrojo isejimo. abejoju ar tiek laiko reikia nauja varikli sudevelopinti. juolab, kad jie juodame jau 7 metus sedi, ir mazesnes kompanijos kuria stulbinancius video varikliukus per trigubai trumpesni laika.
Ne, greitas judėjimas tai ne. Suprasčiau jei būtų spalvų blyksniai ar dar kas, galbūt tai būtų kažkokios Epilepsijos pradžia ar dar kas. Ko gero yra kažkoks dirgiklis, kuris, kažkuriems žmonėms pasireiškia. O galbūt esam bandomieji triušiai ir žaidimų pramonėje…
25 kadra naudoja D o jei rmt visiskai jokio poveikio nejauciu neigiamu , o tik megaujuosi zaidimu ;]]
Nu kzn, bet HL3/ep3 matau kaip valve trolinimo metoda. Aisku prisizais jie su tuo metodu…
na as manau kad tas laukimas yra planuotas: 1. tobulejant technologijoms, galima geriau igyvendinti techninius sprendimus, t.y. grazesne grafika, efektai {valve ta megsta} 2. HL episodai prasidejo kartu su portalu, antrame epizode, viskas dar labiau buvo siejama su portalu, prieistore ir numatomi ivykiai ep3, o portal 2 dave dar daugiau prieistores, kadangi portalo serija kaip ir baigesi, tai leidziu sau speti jog ep3 bus kazkiek sumaisyta su portalu [gordonas su portal gun?] o dar bjauresne ideja, kad hl3 teks palaukt panasiai kaip hl2 laukem
Asmeniskai man, tai tamsus interneto puslapiai privercia akis mirguliuoti O su zaidimais to nebuvo, net jei zaidimas tamsus kaip uzpakalis. Va pvz. kokio megagames.com/ negaliu ilgai skaityti. Negera net darosi. tenka spausti tokiuose puslapiuose CTRL+A Kad nors kiek pamelinuotu.
ot pas mane buvo bugu. Atvaziuoji kur nors, o ten veiksmas nustoja veikti.((( Bet kai kur buvo idomu - priesai tave nemato, o tu juos dubasini.)))