Beda Mandrake 10 OS. Negroja Mp3 bei video failu...

Beda Mandrake 10 OS. Negroja Mp3 bei video failu…

Paleidziu per ta “inboxini” playeri totem…blablabla… Bet jis paima ir negroja man nei mp3 nei Video…KADARYT??

paleisti ji is terminalo ir papastinti kokius errorus meto. itariu kad garsas nesukonfigintas.

Window with title “*********.mp3 - Totem Movie Player” is not responding. This window belongs to application totem (PID=12522, hostname=localhost). Ir gal galit pasakyt saitu kur glima softo linuxui parsipust…*.rpm failu formatu Šypsena

be to kaip galima configint sounda?

Dėl garso, visų pirma papastink ką rašo konsolėje komanda groups ir komanda grep -e “audio” /etc/group dar galėtum pasileidęs kad ir “aumix” programą įsitikinti, kad neužmutinta. Dėl instaliavimo… heh… kol nevėlu, geriau su rpm’ais neprasidėk, nes užsiknisi, jei dar to neįvyko Šypsena Yra geresnių variantų, pvz.: apt mechanizmas.

[****************]$ groups freak [****************]$ grep -e “audio” /etc/group audio:x:81: [****************]$ Vo ka raso… Audio draiverius as suinstaliaves esu… Groja tik jei idedi Audio CD… O vat Mp3 ir video negroja… Beje KAi paleidziu dabar mp3 tai nekimba o raso tipo PAUSED(streaming) WTF?

Kokia garso plokste?

Greičiausiai, nes nesi įtrauktas į audio grupę. root teisėmis atsidaryk /etc/group failą ir pakeisk “audio:x:81:” eilutę į “audio:x:81:freak”. Iš naujo prisiloginus turėtų atsirasti garsas.

o kaip pakeisti? Atsidarau roota, bet pakeist ir atsidaryt nemoku Nekaltas

O beto SU graphics driveriais man idomu… Nvidia Kava saite yra Geforce Driveriai linuxam, bet vieni Linux32, kiti Linux 64… Kuriuos imt?? NEs Pavyzdziui nepasileidzia screensaverii su OPEN GL. Tai kaip suprantu driveriu reik… O kaip pakeist ta sounda nesupratau dar Nekaltas HELP!!!

jei pas tave Athlon 64 bit’u, imk 64, kitu atveju 32. Nors siaip Mandrake turi tureti nvidia rpm paketa.

Dar problema man neleidzia atidaryt to “group” failo… TIpo sako kad as neturiu leidimu… Liūdnas

Dar problema… Updatams pasirinkau kazkoki lenku serveri o ten gaidys… Kaip padaryt kad galima vel butu pasirinkt FTP serveri updatams…

NU PLZ padekit Linuxu Noobui Mirkt

qa.mandrakesoft.com/twiki/bin/view/Main/UrpmiResources