Beat Hazard

Beat Hazard

Begalo smagus zaidimukas, bandet kasnors? Indie zaidimukas kuris paima jusu kompiuterio muzikos failus ir pavercia juos i “levelius”, zaidime turi laiveli kuri valdai su wasd ir su pele saudai pagal muzika i visokius “sh” Cha chaJei nesat epileptikai ir nepradesit kratytis nuo mirgejimo tai tikrai siulau pamegint, labai idomus jausmas Cha chayoutube.com/watch?v=bbrwuW0rD58

Su flac sueitų? Cha cha

nezinau, man regis tik mp3 (persikonvertink ir dawai i trasa Cha cha)

Hm, nukritau nuo kėdės putos pradėjo eiti iš burnos… Vadinas šis žaidimas ne man. JuokiasiO jei rimtai, reikės pabandyt. Cha cha

Net jei nesergi epilepsija tai butinai susirgsi po tokiu vaizdu Cha cha

tam filmuke kur linka numeciau dar nebaisiai viskas, turiu nufilmaves geresni tobenno1 - clubglamour Cha cha aptirpsta net akys zaidziant Juokiasi (netikraja to zodzio prasme aisku Mirkt )youtube.com/watch?v=SGm8JT_onIcmuzika gal ir nepati geriausia, bet per ja atsiskleidzia visas sio zaidimo grozis Juokiasi

Demo ištryniau po kelių minučių. Ten sveiką žmogų iki epilepsijos gali nuvest vien meniu, kur irgi viskas mirga Kvankt? Šypsena Lordai, pranešk apie savo stovį kai paloši šitą kokį mėnesiuką Šypsena bendrai, tai nepamačiau nieko ypatingo gameplay prasme. Asteroids, kuris lyg pririštas prie muzikos, bet tas sąryšis man nepasirodė labai matomas, be to kova pernelyg blaško nuo muzikos. AudioSurf man vis tiek geriau Šypsena Dinamika muzikos ten gerai perteikiama ir lieka laiko pasimėgaut muzika Šypsena

Cia pagal dainas zaist galima, kaip suprant? Šypsena , kas jeigu koki Siskauska - Nebelinksmas musu kaimas uzsideciau, gerai eitu ? Šypsena

ble psichuškė Juokiasi

Kaip pradėjau žaisti tai šakės… Juokiasi Cha cha