Battlefield -Bad Company 2

Battlefield -Bad Company 2

Va vakar perejau Šypsena gaila kad kompanija labai jau trumpa… du neilgi vakarai Šypsena siaip suzavejo visai sis produktas Šypsena labai patiko kazkodel personazai Cha cha ir siaip smagiai ten taskosi visi ;] nusileidzia CoD MW 2, bet man antras po jo… Gal kas sekanti panasu gali rekomenduoti? gera saudykle su siuzetu Šypsena Nes kazkaip kolkas nesinori sesti prie AC 2 ar GTA - EFLC…

Sito zaidimo grozis atsiskleidzia per MP

Man persunku ta MP zaisti, laksto visi kaip pablude Cha cha mesmale kazkokia… speju tik islysti, pist negyvas… Gal pervelai nusipirkau as ji, gaila kad neina pazaisti su botais kaip kad ejo ant BF2 ar BF2142

Mane domina kolkas SP, nes visa MP laika atima Quake Live, dar vieno nereikia kolkas Šypsena

Kad čia MP žaidimas. O SP kaip ir MW ant greitūjų belekaip padarytas ir neįdomus. MOH airborne bandyk, panašus.

Brothers in Arms Hell’s Highway pabandyk Gerai

gaila BC1 nebuvo ant PC Šypsena ten SP buvo toks daug idomesnis kazkuo. Visa atmosfera, ir juokeliai nemirtingi ŠypsenaBC2 buvo koncentruojamasi i online zaidima. Ant ps3 visdar aktyviai LTU ‘klanas’ laksto Cha cha tiksliau visi mano, kad mes ten klanas, bet smagu. Jei ne Dice nesugebejimas koduoti padoriu zaidimu, tai butu tobulas online zaidimas Šypsena