Battlefield 1 Open Beta

Battlefield 1 Open Beta

Na štai ir atėjo šventė į mūsų kiemą. BF1 tikrai smagus daiktas. Nėra nesamonių tokių baisių, kaip kad su BF3 ir BF4. Veikia neprastai kaip betai. O ir šiaip smagiai viskas. Tik kad vienas map’as… Norisi kiek žalumos… Su 980ti sukasi apie 150-200 fps. Tai ir optimizacija visai nieko. p.s. screenshot ne mano.

Ok… serveriai nebeatlaikė Šypsena Ne tik BF1 negalima lošt, bet ir visų kitų BF… Cha cha EA suportui darbimetis atėjo Cha cha

Optimizacija netgi daugiau negu nieko, pas mane ant laptopo sukasi min-med 40fps kazkur…seip geimas liuks, skiriasi nuo bf4, bet manau kad bus galima ji daugiau palosti ant normalesnio kompo Šypsena

DDOSino juos ten kazkokie vaikai.

Girdejau kad labai fast paced kaip battlefront. Cia tiesa?

Girdejau ir aš, kad užneša keletą aspektų į Battlefront

Paleido ant savaitgalio, tai išbandžiau pats. Nu mapas textūrom, tai žiauriai battlfront priminė. Ties grafika EA tikrai moka padirbėt, ties performance irgi, tai čia respects jiem. Šiaip patiko visai rush, bet ar mokėčiau virš 100€ už jį? Nu ne Cha cha Dar reiks conquest pabandyt.

O kodėl virš 100€? Cha cha Dėl DLC?

Jo, season pass gi dar 50€. Be jo gi nepažaisi normaliai.

Kokį vasarį viskas bus Origin Access kokiam Šypsena

As tokiuose geimuose tik conquest losiu, seip nepasakyciau kad fast paced, gal ten koks rush ir taip, bet conquest dazniausiai buna su dideliais mapais tai ir uztrunka ilgiau…

Nebus jokiam access nesvaik. Battlefront failas, o jo net nėra, o šitas tikrai bus populiaresnis, tai po 2-3 metų nebent kokių ir aišku be DLC. Jo nepasirodė jis man fast paced, tas patiko. Tik nepatiko, kad kas tanką turi, tai ownina visus.

Jo, tankai jame yra OP, realiai isedi ir snaipini is toli sau ramiai…manau sumazins ju dmg arba reload time padidins…seip arkliai irgi zjbs, jeigu uzlipi ant jo tai skaityk kaip giltine eini su kardu per priesus Cha cha

nesijaudinkit, Dice stiliumi jie subalansuos technika ir ginklus dviem metams praejus po release’o Mirkt

Tai, kai bus kokia akcija už complete edition ~30€ bus galima nusipirkt gal Cha cha Bet šiaip linksmas visai žaidimas. Rush kažkaip labiau patiko, conquest, ten balaganas kažkoks. Šiaip tokiam dideliam ir tuščiam mape galėtų daugiau technikos duot.

facebook.com/160785987692008/videos/vb.160785987692008/167 626667007940/?type=2&theater Juokiasi

Nu jau atrado snaiperiai iš kur šaudyt, užsilipa ant to tokio aukšto kalno ir nepataikysi tu į juos Juokiasi Kažkaip betos ir užteks, jau nusibost pradeda Cha cha

warmachine tai geras Gerai Cha cha

Kazkaip man kuo toliau tuo labiau jis i battlefront panasus…