Batman Arkham Asylum

Batman Arkham Asylum

Na va isejus naujam Batman zaidimui sumasciau isbandyti ankstesne dali. Nors ja bandziau losti kokiu 3 kartus, niekada nekabino, bet sikart prisiverciau ilgiau palosti ir nepasigailejau! Likau suzavetas visai Šypsena trukme ne kiek nenuvyle, prireike ilgesniu 3 vakaru po kelias valandas, kad pagaliau iveikciau si zaidima (kalbu tik apie pagrindine kompanija). Visi personazai saviti ir idomus. Gal kiek mazoka erdves, bet aplinka idomi. o kas patiko labiausiai, tai kad GALIMA NUMIRTI!! ir daznai numirti Šypsena ir gera matyti gyvybiu matuokli (in your face CoD). O bosai… Oj… kaip gera kad vel bosai atsirado Cha cha prie ju teko pasedeti ir pasinervinti… Šypsena Saunuma Šypsena

Aplamai šie metai buvo sakyčiau nusivylimų metai su žaidimais. DNF, Rage ir dar keli… “Hitai”.

Rage joks nenusivilimas. Vienas geriausiu siu metu game Liežuvis tik siek tiek isbaiktumo truko

Man tai pabaiga be ryšio visiškai buvo. Nežinau Reikia laukti DLC?

Na jau, Rage metu zaidimas? ŠypsenaMan jis tok mehh buvo, net pabaigos neprisimenu Cha cha

Doom 4 ir jaučiu ne stebūklas bus, žinant kokia noobų karta užaugo ir kokia dar dabar auga… Na apart grafikos. Data dar nepaskelbta, tai ko gero jau išeis ant next-gen konsolių. Gerai

Evio, gi nominuotas i geriausias siu metu saudykles Šypsena kad ir kaip del istorijos (pritariu, nieko as ten nesupratau, o pabaiga isvis jos nebuvo Cha cha ), bet pats gameplay ziauriai veze mane Šypsena na bet tema ne apie kitus zaidimus, o BATMAN!! ;D

Arkham City dar fainesnis Šypsena Zhaidzhiu letai ir kaifuoju Šypsena

Asylum buvo labiau skriptintas, bet nepaisant to jis man didesnį įspūdį paliko, negu City. Nors naujesnioj dalyje visko daugiau.