Batai (angliskai)
pirma rekomendacija oksfordams
Aciu,idomu buvo paskaityti.Oxfordai tik parodyti antrarusiai.Tikri ir high end oxfordai be skersines siules ant pirstu ,t.y. virsu pagamintas is vientiso odos gabalo ir be jokiu skyluciu ten.Net JAV tokius parduotuveje sunku rasti kaina be $80 nepriplauksite.O greciausiai teks pakloti 100-200 kita karta ir 300. Jei kalbeti apie brogus tai jankiams skirtumas be ar oxfordai ar brogai.Lietuviaciams irgi po barabanu.Uzsimesk chukkas prie kostiumo ir ant LT svilpiant eis,o jau apie brogustiesiog geriau neuzsiminti. Loaferiai - neturiu ka pasakyti.Man nepatinka ir paskutini karta devejau budamas 15 kokiu.Manau pas anglus ta industrija -iseiginiu batu, labiau isvystyta todel ten ir ribozenklis tarp oxfordu ir loaferiu egzistuoja.Del snikeriu tai buvau ismustas is veziu.Kaip tik man rodos,kad runneriai ,o ne snikeriai nufokinti.Guminis sportbatis lanksciu padu suklijuo0tas ir tiek,
runeriai tai yra begimo bateliai, keliom foto zemiau kur ideti kaip netinkami, su sitais inkariukais begti butu nesamone del minsksto pado.runningshoeswizard.com/image-files/top_running_shoes_2 009.j pg va begimo
tie antri tai košmarėlis
bl pamates foto prisiminiau, kad ir as turiu daugmaz tokius, tik verstos odos. karta uzsidejhes tik buvau, reiks issitraukt
Runneris nelanksciu padu? Kazkas naujo.Turbut sadisto megejo svajone begikui tokius uzmauti
keista, kad toks latras nezino kaip atrodo begimo bateliai, i google ivest runner shoes, arba ta pati “new ballance cross trainers”, kuris butent minimas irase kaip runneris conversiukus/inkariukus painiot su begimo kedais reikaisugebet
Zmogeliai ,o jus zinote kiek laiko sportbatis kuris ne del ponto spintoj voliojasi, o naudojamas pagal paskirti reguliariai? Apie 1000km ir meti lauk.t.y jeigu kasdien krosas 5 km tai jau po pusmecio dairysies nauju.Arba padas iseina arba siules ima yrti.O conversus pasilaikykite varzybose pasipontuoti. Sportbacio padas turi linkti laisvai.Batukai a la sportbatis su klumpes padu - tai Nesu niekad pirkes.Zinau tik ,kad tokius gali net JAV uz $5 nusipirkti(naujus).O su lanksciu padu - tik uz 10 on sale only.
Beje ,del oxfordu buvau maloniai nustebes kazkokioj pardej UK radau su virsumi is vieno odos gabalo siutus.Oda kietoka ,ir padas ne super.Bet atrodo graziai,Kaina tiesa itartinai maza.Apie 30-40 lb
Kokie dar conversai varžybose? Ką tu čia, žmogeli, pastoviai kliedi?
Kiek laikys? Man kinietukai, tokio pat dizaino, laike pusmeti.Bet jie kinavo $10 o sie - x6.Sitie 3 metus laikys kasdienio kroso? Ribokus (snikeriai) suvariau per 4 tik savaitgaliais nesiodamas(JAV ka nesioji darbe - ta ir po darbo.Kasdien privalai svarius drabuzius detis ,persirengimo kambariu todel niekas nelaiko). Ir dar 5-6 ryto detis .Pries ka pontuotis ? Geriau $100 kasmet i kisene isidet.
Yra avalyne begimui,kuri aunama varzyboms.Tokiai atatinkamai ir kita kokybe,dizainas ir kaina. Bet jeigu tu varzybose nedalyvauji,tai ka tu veiksi nusipirkes tokia? Taip grazu,bet tai nebus protingas pinigu panaudojimas. O jeigu aktyvus gyvenimo budas,-tenka deti i kojas ,stogais lakstai,sienom laipai, - tam yra puikus policiniai,ar spec pajegu batai: lengvi,lanksciu ir neslystanciu padu ir kaina 100-200 dol.