Banginiai, padekit ishsirinkt.

Banginiai, padekit ishsirinkt.

Zodziu taip. Man imponuoja japonishkos mashinos, tad ishsirinkau Honda Civic III sedana (ish tikruju ten 5-a karta, bet chia, Lietuvoj, visi taip vadina), Toyota Corolla (tas naujesnis modelis, turbut nuo kokiu 92 ar 93). Mazda 323 kazkaip netraukia, o 626 jau per didele Ne. Apie Nissan’us visokiu *bliamba*stvu prisiklausiau (neva baisiai byra). Dar viena alternatyva 3-ias Golf’as (bet chia tik del to, kad detales pigesnes), bet kad juos labai zulikai megsta Piktas. Ju kainu intervalai gana panashus. Kartais dar pagalvoju apie koki Renault ar Peugeot, bet kad sako ju detaliu kainos Kanda (ar tikrai?). Planuoju pirkti benza ir statyti dujas, tad i kuria mashina butu papraschiau (ir pigiau) jas istatyti, kokia ipurshkimo sistema pasirinkti?

Jei noresi palakstyti truputi, tai Civic, jei ramiai vazinesi - Corolla. Civic azartiskesne masina yra. Del duju, tai lyg ir neturetu buti problemu su antros kartos duju iranga.

visi variantai kibirai ir tiek :0

kibir tele vibir Kietas

Nu tai tokiu atveju nekibiras prasideda nuo AUDI 100 klases. Tokios dideles nenoriu Ne.

smagiausia jauciu civic’as bus masina Nekaltasir patvari pakankamai Nekaltas

Na o detaliu kainos ???

del patvarumo manau corola

Vel is tuscio i kiaura Nustebęs

kas is tuscio i kiaura?

civikas smagus, dalys brangios corola patvari, dalys brangios visos japoniskos masinos geros, bet uz kokybe reik daugiau moketi - taip jau yra. tiesa tas “daugiau moketi” daznai gaunasi, kad isleidi maziau pinigu, nes reciau dalis keiti, bet skaudziau ta suma investuot iskarto Šypsena jei nori visai pigiai gyventi pirk golfa - bus pigiausias variantas… o siaip tai nueik i turgu ar per skelbimus pasiskambines pavazinek ir pralek su viena, su kita, su trecia - issirinksi kas tau labiau patiks. taigi cia kiekvienam savo.

Pas lietuvius yra taip - jei ne audine ir ne pasatas tai jau kibiras Cha cha

audi 100 law liaw liaw Gerai

gonda Taip

O kasnors minejo audi? kazka maisote… Šypsenair kodel cvekas ne kibiras? totalus kibiriuks… dar kartais buna reaktyviniu kibiriuku, bet kibiriuks Cha cha Šypsena

tai kas tada tavo nuomone ne kibiriuks? Nekaltas

cia ziuriu ne visi rimtai sneka. del masinos issirinkimo tai cia viskas priklauso nuo kainos. jei mokesi daug ir pirksi gera, problemu nekels ne vienas is tavo pasirinktu modeliu. del duju irangos: dujos ypac gadina japoniskus variklius. vazinesi pigiau, bet variklis susidos greiciau. vokiskiem varikliam dujos taip nekenkia. va kaip pavyzdi galiu pasakyt, kad draugas su duju iranga su japoniska masina vaziavo apie 2 metus, o paskui susidevejo variklis. tu geriau servise kokiam pasikonsultuok, ten zmones fanai ant to yra, su malonumu patars.

Jo, tu teisus, tokiu rimtu atsakymu kaip tavo chia nedaug Alus. Matai, turiu ash pazistamu, dirbanchiu servise. Nei vienas vienareikshmishkai nesako pirk ta arba kita mashina. Kad dujos eda variklius, zinau, bet tokiam eiliniam lietuviui kaip ash benzu vazineti per brangu, tuo labiau, kad planuojamas kilometrazas 2000 km per menesi drasiai (darbas toli). Na gerai. Kiek kainuoja ar civic’o ar corollos variklis kur nors lauzyne?