Back in business:))

Alvis tai kaip avinas isiremes ir toliau vis dar aiskina, kad mes sakome, jog su notebuku geriau zaisti uz PC Gerai Bet kur zmogus bukas tai negaliu. Juokiasi Pro competitorius matyt, nors kazkodel su anot jo *****u 60Hz, IPS matricos (kuri by default dar aukstesni latency turi negu TN) turejau ant quake live 40% railo taikluma Cha cha

Tai aisku, kad yra skirtumas, juk daugiau nei 2x Hz, bet esme ar verta? Kainos kosmines, norint turet tiek FPS ir tai turbut su jokia vga tokiu fps stabiliai visuose games nepalaikys, cia daugiau ateitis. Nebent tiksliai zinai, kam tau to reikia ir tau tie Hz tai suteikia. O ne kaip cia nusipirko ROG’a ir klausia, ka veikt su juo Cha cha

Beje, zaidimuose yra toks dalykas kaip optimalus fps kiekis. Cha cha Pvz. quake3 tai jis yra 125. Del kintamuju apvalinimo niuansu.

sandmane,asile tu, kur aš tau čia užsispyręs kažką aiškinu, spėju IQ sunkiai 100 traukia pas tave, nes elementarių sakinių nesuvoki… Tiesiog aiškiai pasakiau kad turiu ir 60hz ir 144hz moniką ir tame žaidime dėl kurio pirkau tą 144Hz monitorių skirtumas yra ypač matomas, bet ne jis man vistiek įrodys kad yra kitaip… Tipiškas trolis Juokiasitai tuo ir baikime.

Kas tau ka irodineja. Tu cia pats atejai ir pradejai visus aukleti, kas ir kaip turi geiminti ir kaip tu is ju visu juokiesi su savo kolosaliais 144cm… tfu tu - Hz. Juokiasi

gerai, paklausiu kitaip. Gal dar yra vilties… Ar esi matęs kada tą patį žaidimą paleistą ant dviejų monitorių kur vienas 60Hz ir 144Hz ir žaidimas ėjo bent kokia 200fps? Nekaltas

Ne, nu tu rimtai nepagydomas. Juokiasi

kaip matau ties tuo visas protingumas ir baigiasi, nebėra ką pasakyti, tada prasideda asmeniškumai… Sėkmės… 60Hz geriau negu 144Hz Gerai

Jei žaidimas eina 200 fps, tai jis be vsinchro eina tiek ant 60 tiek 144 hz tais pačiais 200 fps. Turi naudoti vsinc, kad pajusti skirtumą. Bet tada jau bus 144fps. Tai viena. Antra, kas dėl asmeniškumo, tai tau dar kartą kartoju, pas mane yra 400hz telikas tai ką tu spangsti apie tai ko aš nemačiau?

gerai, tebūnie. Tik šiaip galvoju, o koks tikslas buvo pradėti kurti monitorius kurie turi daugiau negu 60Hz jeigu jokio skirtumo ? Nekaltas ir tu teigi kad tie 200fps be vsync atrodys taip paciai ant 60Hz ir 144Hz?

noriu tik pasakyti, kad tikrai jaučiasi skirtumas , ir nereikia būti pro, kad pamatyti Labas pvz youtube.com/watch?v=928VyYQxKKo

primine youtube.com/watch?v=UASOwq2Ujd8

Bet, kad tik CS’e ir tegausi tokius zudikiskus fps, tai ar verta del CS 144hz monika tureti? Cha cha Per daug skubi i ateiti, kol 144hz taps norma, dabartinis 144hz bus fuflekas ir db net isnaudot jo negali, nebent turi sujunges 2 titanus po 1.6k eur uz vieneta Cha cha Ir tai niekur neisspaus visu 144, kad net tektu vsync jungti ir riboti fps, kad tearing nebutu… Nu, nebent CS’e. Cha cha

be CS daugiau nelabai ką ir lošiu Šypsena tiesiog laiko nėra… O CS’e turiu stabilius 300fps.

Nu ir ką tas 144vs60 duoda? Kad būsi 2% geresnis? Cha cha ir mechaninė klava dar 0,5% pridės. Tai jei nesi pro geimeris tai px.

jei losi CS galim eit i kokia arena 1vs1 , paziuresim ar kazka duoda Cha cha kadangi CS losiu apie 15 metu, tai patikek tikrai duoda daugiau negu 2%… niekaip nesuprantu kodel reikia buti PRO kad pamatyti skirtuma… Uztenka ir mano akiu Cha cha