varkė varkė, tikra varkė čia buvo
vakar witcher 3 užgrajinau truputelį… dabar galvoju koki Shooterį pabandyt… galvojau wolfenstein, bet kažkaip pažiūrėjau gameplay video, tai toli gražu iki tikrojo senojo return to castle
Tai, kad sakyčiau visai nieko tas Wolfenstein’as naujas. Tiesa praėjau jį ir pamiršau. Bet jis toks kaip ir RTCW - su vaistinėlėmis ir armorais. Tiesa life’as regeneruojasi kažkiek. Bet ne per daugiausiai.
me - gameris isirasiau Fallout New Vegas. Isijungiau vakar, pamaciau, kad pele po visa ekrana kaip pasiutus laksto, isjungiau naxer. youtubej vis man recommendina ziureti CS video, paziejau keleta, taip kazko uzsinorejau susimesti, kad kokiae nepilnameciai mane per visus galus darytu, bet vis sveikas protas nugali, kolkas. neber jau to noro kazkaip zaist. nors cia gal del to ispindejimo, kai beleka gali zaist, tai ir noras dingsta zaist. siaip daba losiu Warframe, toks visai nieko, bet ir vel, jauciu tuoj nusibos
turėjau ir ROG ir XPS ir vis tiek galų gale susidėjau normalią dėžę, tai dabar tik juokas ima kai kiti sako kad su laptopu irgi gali pilnai geiminti
Muziqaz - pas mane taip pat, darbe uzsimetu koki nors geima, 10 min ir jungiu lauk kazkaip po tada kai buvau paemes console isvis rankos nekyla kazka losti, apart kokiu lengvu puzzle zaidimu jauciu pirmas geimas kuri normaliai losiu bus Mass Effect 4 Alvis, su tokiu laptopu kaip cia paeme is esmes gali geiminti gan normaliai, ta GTX970 turi apie 80% jei ne daugiau stacionaro gtx 970 pajegumu, gi cia ta naujoji nvidios mobiliu vga serija, kur aka jau pajegumai turi apsilyginti su desktopais…bet yra toks niunsas kaip kaina, jei nerandi tokiu varkiu kaip cia prasuko chebra, tai pirkti laptopa gaunasi daug brangiau as asmeniskai niekada negaledavau normaliai palosti su laptopu nepajunges isorines periferijos…bet yra kas pliekia viska is eiles tik pele pajunge
įdomu turi nors vienas laptopas jau bent 144Hz ekraną?
Nu tai nebent jei keliauji daug, tai nukeliavus kad būtų ant ko pažaist. Akumas turbūt 30min laiko? Nu neįsivaizduoju aš geiminimo ant laptopo. Vistiek monitorių reikia jungt, pelę, klavą, tai tas pats kas stacionaras gaunasi, tik brangesnis ir prastesnis
Gal nepradėkime šito bullshito apie “bent jau 144Hz” ekraną? img3.meristation.com/files/imagenes/reportajes/gdg/2014/gu ia_pc _low_cost_2014/masterrace.pngNiekas ir nesako, kad laptopas geriau negu stacionarus. Tiesiog žmonės renkasi kompromisus. Arba tiesiog paskaityk aukščiau už kiek šitas kompas buvo pirktas ir tuo labiau, kaip laptopas gelbėja tam tikrose situacijose. Kushliau, akumas laiko tiek, kiek naudojiesi kompu. Jei internete naršai, muziką klausai ar filmą žiuri, tai virš 3 valandų išlaiko. Aišku žaidimo niekas nežais iš akumo (nebent lėktuve kokiam ), bet pvz. nuvarius prie jūros, užklumpa kokią dieną lietus? Ką daryti? Nelysi į lauką juk. Atsidarai vyno/alaus, atsisėdi terasoje, pasileidi kokį xcom ir gainioji neskubėdamas žmogeliukus.
Sandman, jei atostogose uzeina lietus, atsidarai vyno/alaus ir… net laptopas td nereikalingas
Tai, kad aš neesu tiek geriantis, kad ten po poros tauriu būtu problemos Be to, čia gi ne apie balių kalba eina, tiesiog, tokia meditacija vienam.
sandmane, pazaisk koki FPS and 60hz moniko ir 144 ir tada kalbek apie bulshitus
i1012.photobucket.com/albums/af241/HastyDiatribe/3313z3a.g ifgal tu eik ir zaisk ten ant to savo 144 moniko. o gloryus master competitor! jam sakai viena, o jis toliau savo sapaliones varo apie tai kaip yra gerai tureti stacionaru pc. Karocia, kai idesi i normalaus dydzio kuprine savo pc su tuo 144Hz moniku kaip cia:bargainblessings.com/wp-content/uploads/2011/04/laptop -back pack.pngtada ir galesime sneketi. Tada jau ir man ims juokas.
144hz išpūstas burbulas, kuris nereikalingas. Reklama daro savo kai kuriem Be to reikia VGA už 1500€ kad 144fps išgaut, tai iš vis už praktiškai nieką tiek pinigų sukišt, tai ką žinau Internetui, muzikai tampytis laptopą? Tam planšetas/telefonas yra. Neįsivaizduoju su 5kg gargaru kur nors autobuse, lėktuve ar dar kur sėdėt.
Taigi ne tik internetui. Jus *bliamba* skaitote kas rašoma ar pasigaunate du tris žodžius iš sakinio, kažkas galvoje jums tuo metu trakštelį ir pradedate galvoti, kad tie du ar tris žodžiai tai yra visas sakinys ir esmė? P.S. 5 kg sveria šiaip du laptopai.
Rogas xD meskit lauk sitas nesamones, nebukit irankiais Gerai, kad pigiai gavot, parduokit kokiam kaimieciui brangiau, ir tiek xD Cia kaip tie ferrari laptopai, man tai juokas ima tokius pamacius Isvis tuscios diskusijos apie hertzus ir kita slamsta. Prisiperkat 144hz monitoriu ir VGA uz 2k eur, viena karta i pusmeti ijungia blizganti nutorrentinta zaidima, ir tiek. O kur zaidimai? Niekam nerupi, svarbiausia kiek hz monikas ir kiek fps tempia kompas xD Kazkada ir pats buvau tokia auka, susidedi galinga kompa ir zaidi, nes ne zaidimai idomus, o nes susidejai galinga kompa ir reikia kazkaip isnaudot xD Man bent jau tik competitive games turi verte, nes labiausiai stimuliuojantys, su tobulejimo galimybe, del ko kas kart vis idomiau zaisti. Ir ne man vienam, ne be reikalo LoL populiariausias zaidimas ever. Nepykit labai uz nuomone, zinau kad nepatiks xDD
nu jo jum geriau žinot ką aš žaidžiu ir ar aš matau skirtumą kai šone stovi 144hz ir 60hz o žaidimas sukasi 300fps ir tikrai ne full hd klounai sakau dar kartą turėjau tiek XPS tiek ROG , dar gal pasakyk kad su touchpadu geriau negu su pele ,arba laptopo klaviatūra geriau negu mechaninė Taip jeigu pavyko gauti pigiau negu rinkos kaina, tada taip bet šiaip laptopą už normalią kainą pirkti tik geiminimui
Geimeriam px tie hertzai ir fps (proto ribose), pro korejieciai losia su 5eur vertes klaviaturom, nes koncentruojasi ne i tuscius sudukus, o i zaidimus
Tu gal koks pro gameris? Jei ne, tai nei tie 144hz nei klava mechaninė ar paprasta įtakos tau neturės. Na o jei esi pro ir gyveni iš to žaisdamas pasauliniuose turnyruose, tai ok Bandė čia mane įkalbėt pirkt 144hz, ble kaip džiaugiuosi, kad nusipirkau normalų 60hz, o ne kažkokį šūdinai rodantį 144hz su TN matrica.
nu geriausiai, kai žmonės bando įteigt kad ar turės įtakos ar ne, kai net neturi to 144Hz tai gal geriau jūs galvokit sau, o aš turėsiu ir 144hz ir 60 hz ir “nematysiu” skirtumo