sveiki shtai naujas vandenis nori istoti i jusu gretas ar priimsit? o shiaip mano tortadienis 02,01 ir ash ish vln
svejks atvykes kajp sekas? ar patinka nardyt po atnaujinta vandeniu aqua???~
Tikrai kaktusai sweikar atwykes i musu gretas
tai kad kaktusams nerejkia daug vandens ar atvirkshchiai?
niu daug nereikia…bet dar atrodo nei vienam kaktusui vanduo nepakenke…bent jau mano auginamiem…
achiu, sekas man tai neblogai. labai smagu sitoj bangoj o ypac kai aplink tiek daug zaviu paneliu…
ponelyte rašė:
Tikrai kaktusai sweikar atwykes i musu gretas
labas ponelyte
coby_d rašė:
tai kad kaktusams nerejkia daug vandens ar atvirkshchiai?
nu zinai coby_d, kartais reikia… bet tai man vandeni merginu grozis(pvz. kaip maciau eglyyytes ir ievinukes) atstoja…
kaktusaz rašė:
coby_d rašė:
tai kad kaktusams nerejkia daug vandens ar atvirkshchiai?nu zinai coby_d, kartais reikia… bet tai man vandeni merginu grozis(pvz. kaip maciau eglyyytes ir ievinukes) atstoja…
kaktusaz as taj taves nepazystu… net nemaciau taves… o is mano isvajzdos negali sprest apie mano vidu…
wau ir iš kur tu mano datą žinai? lygtais čia tik miestą išdaviau arba nebepamenu
eglyyyte rašė:
sekretute rašė:
panevėžyskajp sekas?~ kajp nuotajkeles?~
keista kažkas įmane kreipiasi? gerai sekasi gal…
Liabanakt wandeniukai ir undinytesiki rytdienos…
sveiki is pacio ryto…
Kaunas yra tas miestas kur galbut galima su manim meet’a padaryt
<= egizz => rašė:
Kaunas yra tas miestas kur galbut galima su manim meet’a padaryt
o jeigu be tavęs, tai galima ir Panevėžyje
eglyyyte rašė:
kaktusaz rašė:
coby_d rašė:
tai kad kaktusams nerejkia daug vandens ar atvirkshchiai?nu zinai coby_d, kartais reikia… bet tai man vandeni merginu grozis(pvz. kaip maciau eglyyytes ir ievinukes) atstoja…
kaktusaz as taj taves nepazystu… net nemaciau taves… o is mano isvajzdos negali sprest apie mano vidu…
nesigedyk, tu esi labaj shauni
sekretute rašė:
wau ir iš kur tu mano datą žinai? lygtais čia tik miestą išdaviau arba nebepamenu
na tikraiusiaj paziurejau i tavo profilius ir parasiau tavo data
coby_d rašė:
nesigedyk, tu esi labaj shauni
aciu, tu irgi
sveiki
kas cia daros?
remiga rašė:
sveiki
kas cia daros?
na kajp mataj sumaniau atnaujint vandeniu kluba, taj vat o sijap mes ce snekuciuojames taj vandeni kajp sekas? kas geresnio?