Niu as ti neliabi sweika snd…Bet wandeniai sweikuoliai
lygiai taip pat kaip ir kitu zenklu atstovai
Angelaz_baltaz rašė:
mano tai… 03 03…
as ir noriu buti nare!!
angelaz_baltas, brangioji, taj kad tu ne undinele… tu zuvys… niuz bet jej labaj jau nori, taj dalyvauk musu pokalbiuose…
Aandromeda rašė:
As irgi vandene… bet kas is to?! Idomu ar tikrai zodiako zenklai atspindi zmogaus asmenybe… Juk jie mus tik suvienodina ir tampame pilka mase kai neberikia deti savo pastangu…ir galime didziuotis vien del to kad gimeme po vienokiu ar kitokiu zenklu… Vandenio bruozas mastyti…ir filosofuoti…bet niekur nepasakyta kad tai darome teisingai…
na siajp nieko is to ypatingo nera, tiesiog smagu kad sitam klube renkasi panasiaj mastantys asmenys, su jais galima pasvarstyti ar visuomet horoskopaj yra tejsus… ~ o sajp galu gale ce galima susirasti nauju draugu svejka atvykus, vandene!
ponelyte rašė:
Niu as ti neliabi sweika snd…Bet wandeniai sweikuoliai
svejkute taj kodel jau nelabaj svejka, undine siande esi? labaj geraj savajtgali pralejdaj, ane? ~ o sijap taj sutinku kad vandeniaj svejkuoliaj
eglyyyte rašė:
AaUdReLiJaA rašė:
As kavenskatikriauisaj esi Kauno puosmena… ~
Aha ypac kai iseiginius treningus ES zvaigzdutemis issisiuvinejau
AaUdReLiJaA rašė:
eglyyyte rašė:
AaUdReLiJaA rašė:
As kavenskatikriauisaj esi Kauno puosmena… ~
Aha ypac kai iseiginius treningus ES zvaigzdutemis issisiuvinejau
AaUdReLiJaA tau humoro jausmo niekad nepritruksta… kajp saunu kad yra pasauly tokiu linksmu zmoniu… ~ o sijap tie treningaj turetu atrodyt taj
Je jep -juk neprestizas kavenskai su bet kokiais treningais eiti siukliu isnest
Eglyyte dekui uz komplimentus
siaip mano jumoro jausmas bbiski netradicinis
AaUdReLiJaA rašė:
Je jep -juk neprestizas kavenskai su bet kokiais treningais eiti siukliu isnestEglyyte dekui uz komplimentus
siaip mano jumoro jausmas bbiski netradicinis
as isivajzduoju… atsimenu kazkada tu is gelyciu salotas norejaj padaryt
Je norejauis salotas padaryt
bet nebuvo kam suserti
AaUdReLiJaA rašė:
Je norejauis salotas padaryt
bet nebuvo kam suserti
ot kokia… ~ galejaj mane i svecius pasikviest ~
eglyyyte rašė:
ponelyte rašė:
Niu as ti neliabi sweika snd…Bet wandeniai sweikuoliaisvejkute taj kodel jau nelabaj svejka, undine siande esi? labaj geraj savajtgali pralejdaj, ane? ~ o sijap taj sutinku kad vandeniaj svejkuoliaj
na savaitgali tikrai nerealu turejau… tik va kad miegucio maza…ir siaip dar skauda pilviuka man…
Eglyyte - bbutum kaune tai tikrai i svecius pakviesciau
tik parauosciau kanors skanesnio be roziu spygliu
ponelyte rašė:
eglyyyte rašė:
ponelyte rašė:
Niu as ti neliabi sweika snd…Bet wandeniai sweikuoliaisvejkute taj kodel jau nelabaj svejka, undine siande esi? labaj geraj savajtgali pralejdaj, ane? ~ o sijap taj sutinku kad vandeniaj svejkuoliaj
na savaitgali tikrai nerealu turejau… tik va kad miegucio maza…ir siaip dar skauda pilviuka man…
tej jei nesunku pasidalink ispudziajs kas savajtgaly gero buvo… o man siajp irgi miegucio maza… vis tie mokslaj smegeneles uzgrauzia
eglyyyte rašė:
ponelyte rašė:
eglyyyte rašė:
ponelyte rašė:
tej jei nesunku pasidalink ispudziajs kas savajtgaly gero buvo… o man siajp irgi miegucio maza… vis tie mokslaj smegeneles uzgrauzia
asw tau privaciai papasakojau… nieko tokio?
Sios dienos horoskopas - http://www.day.lt
Sugrįžta geri dalykai iš praeities, tačiau neskubėkite tuo pasinaudoti nei šiandien, nei ryt. Šiandien geriau atsitraukti nuo intensyvių darbų, daugiau laiko praleisti namuose. Keblokas laikas romantiškiems susitikimams: galimi nesusipratimai.
ponelyte rašė:
eglyyyte rašė:
ponelyte rašė:
eglyyyte rašė:
ponelyte rašė:
asw tau privaciai papasakojau… nieko tokio?
taj aisq kad nieko… labaj aciu kad atsakej i mano zinute ~ ziuriu, kuo toliau tuo daugiau draugu susirandu
AaUdReLiJaA rašė:
Sios dienos horoskopas - http://www.day.ltSugrįžta geri dalykai iš praeities, tačiau neskubėkite tuo pasinaudoti nei šiandien, nei ryt. Šiandien geriau atsitraukti nuo intensyvių darbų, daugiau laiko praleisti namuose. Keblokas laikas romantiškiems susitikimams: galimi nesusipratimai.
tu dievasas tep norejau horoskopa paskaityt bet wapas s… malee… o gryzau namo ir pamirsau…
ziuriu pagal ideja mum nebloga dienele snd…
taj aisq kad nieko… labaj aciu kad atsakej i mano zinute ~ ziuriu, kuo toliau tuo daugiau draugu susirandu
ti saunu…o del draugu ti ir as dziaugiuosi
ponelyte rašė:
ti saunu…o del draugu ti ir as dziaugiuosi