manai galima darbuotoją priimt dėl vieno gerai atlikto darbo? o kur asmeninės žmogaus savybės? manai jas iš karto galima nustatyt? gal jis ir gerai išmano savo darbą, bet tai nereiškia, kad jis gali būt geras darbuotojas. O darbdaviui reik garantijų ir paprasčiau priimti su patirtimi žmogų, kurio nereikės mokyt
išvažiavęs į užsienį ir dirbdamas kitą darbą patirties neįgis ir tada kam reikėjo mokytis?
vienam šefui pasakiau kad jis debilas Dave kompa,sunus nustate kas blogai ir pasake kaip reikia pašalinti.O tas durikas sako - na gerai nusimano,bet man reikia bent jau su 2 metu stažu Na ne debilas ? Na tada aš jau neiškenčiau ir pasakiau ka galvoju apie visus naujus lietuvius
todėl, kad reikia patirties, būdama darbdaviu ir aš nemokėčiau, nebent tai būtų valstybinė įstaiga. Jau kelis kartus pasimokėm priimdami žmogų be patirties , didžiausia bėda, kad tie žmonės nori gaut algą bet nedirbti, na aišku tavo sūnaus atvejis gali būt kitoks
Į drastiškiausių išpuolių nominaciją pretenduoja birželio 4-osios įvykis Šiaulių rajone, Kužiuose. Policijos pareigūnų prireikė šeštadienio vakare mokyklos stadione vykusioje šventėje. Girtas šio miestelio gyventojas keturis kartus už plėšimus ir viešosios tvarkos pažeidimus teistas Aušrius Valantinas, neįstengdamas įveikti policijos pareigūnų keiksmažodžiais ir kitais įžeidžiančiais žodžiais, bendruomenės akivaizdoje nusimovė kelnes ir, demonstruodamas apnuogintus savo sėdmenis, norėjo įbauginti policininkus. Kadangi vaizdelis buvo ne koks, pareigūnams, siekiant nutraukti tokią savireklamą ir sutramdyti 31-nerių metų vyrą, teko panaudoti elektros impulsinį prietaisą.