ai mergaites lengviau gimdyt (sakau lyg žinočiau ką tai reiškia berno neturėdama ) bernioko vien pimpaliuzas kol praeina, tai vienoj vietoj užsikabina tai kitoj, o mergaitės gi tik šmukšt ir viskas
Tai va, kad musu mastymas iskrypes pasidare nors prie to puikiai prisidejo pati valstybe. Vietoj to kad skatintu zmones dirbti, ji jiems pasalpas moka vos ne geresnes nei dirbanciam juoda darba.
Didelis s.u.d.a.s cia toj Lietuvoj
jooo, labai madinga, žmogus geriau iš pašalpos gyvena nei gaudamas tokį patį kaip pašalpa atlyginimą bet tuo metu įgydamas patirtį, o paskui rauda, kad blogai, nes darbe reik dirbt,o namie sėdint mokami pinigai. Niekaip nesuprantu tokių žmonių.
aš irgi prieš beveik 3 metus buvau be patirties, kai ėjau ieškotis darbo pagrindinis dalykas buvo motyvacija kam tau to darbo reikia, aš būčiau sutikusi ir veltui dirbti, kad tik įgaučiau patirties, nes be jos mano specialybėje susirasti darbą sunku. Nežinau ar man pasisekė ar tiesiog direktorei patiko mano išdėstytas požiūris bet mane priimė ir dabar sėkmingai dirbu pradėjusi nuo 0,25 etato ir su labai mažu atlyginimų
o dabar ateina darbuotojai, nusistato patys sau alga ir dar klausia o tai man dar reikės dirbt už tiek? už minimumą jis tik pasėdėt darbo vietoje sutinka, o jei daugiau tai dar pamąstys kiek laiko skirs darbui tai nafig toks darbuotojas įmonei reikalingas
Bet jauniem,visiem baigusiem mokslus,tokia pati ateitis…
Reikalingi darbuotojai tik su pradiniu(2metų) stažu.
Mergica,baigus magistratūrą ,darbo neranda