Iphone5 juodas slyksciai braizosi, cia faktas.
tajYRAgiTAMsukurtiSERVIZAI katrie atkliučiajatPLET vse paswordosai JEItikNĖRAlockRĖŽIMASAS telefončikui įjungtas, kas značiat, jog vpyzdintąTYLYFONASĄ updeitintiXOČYTSA.
Vakurtikro axpiertopasisakImas, mokykitės, vaikai
noreciau pasakiti viena dalikataip iphone ira geras telefonas bet turi viena trukuma kaip padarai atnaujinima prasao iskart uciotnij zapis tai ira kat galetum su jo naudotisraigalingas aples pastas ir slaptazodis oka tada daritijai pavizdziuij zmogus ji pamirso kaip tada ji atstatitivakur ira pas ji minusa o taip jis garas irneblogas
Taip susakei, kad tas rugsėjis bele toli Juk rugsėjo 9 d. naują telefoną pristato, tai ir bus developeriams GM su fiškėm, kurių nerodė kai iOS8 pristatė. Kaži ar bus du appsai viename ekrane, kažkaip niekada neprisireikė tokios “funkcijos”. Kaži ką naujo dar įkiš.
Marškinėliai tavo duotoj nuorodoj:
http://www.armani.com/lt/armanicollezioni/short-sleeved-polo_cod375222
97md.html#dept=tshrtflpac
Pasižiūrim kursus, pridedam siuntimą, paskaičiuojam ir gaunam kiek bendrai kainuoja.
[/quote]
Tai gal paskaiciuok koks procentas marskineliu kainuoja pagal tavo nuoroda virs 150 euru ir koks procentas kainuoja ne daugiau 110 euru?
Be to, gal nori paskaiciuoti siuntimo islaidas 1000 vnt marskineliu? Ar tu dar ir kelione i pasta, priskaiciuosi? Robis nupiese taip, tarsi tie marskineliai nu patys pigiausi jau kainuoja 500 lt, kai tuo tarpu tokiu yra vienetai.
Yra gandas, kad Applas turi 3 mln. pagamintų 5c 16gb, kurių niekas neperka, tai nusprendė paslėpti likusius 8gb ir parduot juos pigiau
Anksciau tai taip, bet reikia ivertinti, kad programu daugeja, jos tobuleja, fotikai tobuleja, o visai tai reikalauja daugiau atminties.
Nebent padare tyrima, kad tikrai dideles segmentas nenaudoja tu ismaniu pagal paskirti, ir nusprende tuos 5c iskist.
Ai, nu tiems, kas ismanuji nesiojasi is esmes del grozio, tai gal ir tinka tiek 8 GB. Pvz apie bobeles labai teisingi, is tikruju mano zmona irgi panasiai naudoja. Jei neskaitant, ka naudingo as jai irases, ivairias moteriskas programeles, navigacija ir pan. Bet tik kad kainos skirtumas menkas su mazesne atmintim…
Nes siaip tai - navigacija 1,7GB, Real racing 1,6 GB, kiti mazesni appsai 1,8 GB kazkur. Dar photo ir muzika kazkiek, na situ galima laikyti minimaliai, kai yra dropbox, icloudai ir pan.
nx laikyt emaile prisijungimo duomenis? gal piniginej salia banko korteles ir koda uzrasyta laikot?
taip, 518 Lt. Jei siunčiama per Lietuvos paštą, gali dar išmuitinimo mokestį (30 lt) mokėt esant ir gerokai mažesnei sumai
PVM yra PVM, muitas yra muitas. Jei siuntinio vertė neviršija 150EU ar kiek ten tiksliai nepamenu ~500Lt, tada mokamas tik PVM, o jei viršija tą sumą, tada mokamas ir PVM, ir muitas.
Robis ra:
skaičiuoja bendrą siuntinio vertę (daiktas+siuntimas) ir nuo tos sumos PVM + muitą.
O PVM nera muitas? Kazkada siunciausi kamera is USA, tai sumokejau 21% (pvm) ir viskas, pries gera pusmeti vel siunciausi elektronikos, vel 21% nuo sumos ir viskas.
Tomukas1 ra:
matai spalvos nepatinka jai as kiek girdejau kam nepatiko atnaujinimas tai kokie 4 zmones, kurie po savaites priprato ir dziaugiasi atsinaujine.
Is mano pazystamu nelabai kas dziaugiasi. Viena bendradarbe klause kaip sugrizt prie ankstesnes iOS.
Man atrodo siaip kad ji isvis gavo ta iphona, priversta juo naudotis,
Daug kas gali atrodyti.
https://equsi0n.com/ va tau ir jailbreakas
Neaiskus spameriu portalas tai ir jailbreikas vadinasi?
Aplamai, jei nezinai jokio konretaus sprendimo kaip sklandziai blokuot Apple atnaujinimus gal neverta ir karkset cia?
Jau gi rasiau, kad naujint i iOS7 nenoriu. To priezastys man yra svarbios, o kitiems zmonems - gal ne. Priklauso nuo asmeniniu prioritetu.
sadman, kad jau uzsukai pats ir guglink ir atsakinek i kllausima, ar kokio bb cia atejai? Arba atsakai arba suoliuoji lauk nelojas. as apie jailbreak zinojau tai pasakiau. I jusu akiniuociu tama neinu as ir neloju nors androidas man bent jau kolkas visiskai nekazka os atrodo, tiesiog as tuo sh nesinaudoju ir man jis neidomus. Pagal jus obuolys yra sh, jus juo nesinaudojate, tao kokio bb lendat? Idomu? pasiskaitinekit, radot nuoroda (px kad visos pas jus tik blogos naujienos, daznai nepagristos, bele palot, imeskit) bet kam cia lyst i akis ir kabinetis? Eikit romus persirasykit, ismekinkit daugiau, parasykit apzvalgas, bent patys geriau jausities ir kitiems naudos bus.
http://www.gsmarena.com/china_telecom_puts_up_iphone_5s_and_5c_preorde
r_page-news-6739.php
keisti dalykai…
http://www.iphonehacks.com/2013/09/wsj-apple-testing-iphone-whopping-6
-inch-screen.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
6’, cia jau ipad micro nebe iphone butu
MindosaS ra:
man sugedusio nereikia nu neturi, tai neturi.
Naujų tik yra
Nu jo… Naujas su kelių mėnesių likusia gamintojo garantija yra blogiau už tą pačią kainą su mėnesio pardavėjo garantija . Robi, pagalvok, gal dar geriau taip? Aš tai parduočiau tokiu atveju su savo garantija ir dar į pliusa išeičiau .