Eik dar apie foto elementu dydzius muilinese papasakok visiems.
robi, as nekariauju, bet palaikau dalyvacija, o ko jie nervuojasi nezinau
tomukas, neperku, o patariu perkant, ir netik telefonus, bet ir kompus, plansetkes, ir net masinas
kaip mindosas visiems pazystamiems perka telefonus, taip jezus skundziasi visu pazystamu telefonais
tai kariaujat botanikai?
o jei man reikia lietuvisku raidziu, o nepasidomejes nusiperku bb passport, tai vadinasi bb kalti, nes visi turi, juk elementaru? bbz, man atrodo, kad cia pirkejo problema, jei nesugeba issirinkt sau tinkamo daigto. o suklydes nedaro kazkokiu isvadu(perka kita, ismoksta su esamu naudotis), o verkia kokis as nelaimingas.
tau su galva viskas tvarkoj?
zmogus pirko NAUJA smartfona uz daug pinigu, premium daikta, ir bl i dolbana emaila su atachmentais atrasyt negali, nes tiesiog telefono gamintojai nesugalvojo kaip tai padaryti. ir zmogus del to durnas?
nu siaip jo - reikejo jam androida anr bb1 pirkt, nebutu bedos
sandman, neturiu ka pasakyt, duodu kelia…
jezus, niekas kaltas, kad tavo kolega idiotas
labai teisingai. netenkina - nenaudoji. beda - pas zmogu dar be veik 2 metai su tuo sudu but. taip sake jis pats, ne as
Kad mindosas labai aiškiai ir teisingai atsakė. Čia tu pats nesigaudai…
Bet tu durnas ar tik tokiu apsimeti? Gi jezus klause del to, nes jo kolegai to uzklause. Prie ko cia "netenkina, nenaudoji"? Isvis tu ble net ne i tema rasai zinutes. Apskritai, bent supranti apie ka kalba vyksta? Ar is paskutiniu 2 zinuciu vaizda susidarei?
sandman, nebuk "gudresnis" uz penktoka, ok?
jezus, aisku nesamone, kaip ir dar kruva kitu ios suvarzymu. bet ir bb10os turi trukumu, ir visos kitos. galima myzciot, kaip man atsakyt el.laiska kai nera lt raidziu? as noriu zibintuvelio ant lockscreeno, ka daryt? noriu baterijos procentu visada matomu??? nera? neina?? reikia kazka papildomai spaust??? netenkina, tai ir nenaudoji.
nu bet tai tada gaydziu gaydys nu
nes, nu kai pagalvoji, funkcija tai elementari. bl, mano sony ericsonas p1i su symbianu pries 6 metus taip mokejo be problemu
Tu paskutini, pajuodinta komentara skaitei? Tai galima ar negalima? Apsispreskite viena karta…
sandman, tu kaip reikalas duzes, jei nesupranti, kad neina ant iphone atsakant i laiska prisegti faila, dalyviai pasiule keleta iseiciu, kaip vistik issiusti ta faila, bet tau dar kazko truksta
Cia reiskia atsakyma?
"Tau reikia tokios funkcijos? Durnas tu gal? Kam ji reikalinga? Tu geriau naudok… " ir cia pasipila komentarai kaip visi nenaudojate, nes to jums nereikia.
Specialiai jums atsakymai chronologine tvarka sudeti. Tarpai reiskia skirtinga komentara i sita klausima. Susiskaiciuosite kiek atsakymu i tema patys:
Šiaip į klausimą atsakyta buvo gal tris kartus jau… Bet ne esmė…
Is jusu irgi ne ka geresni patarejai. Paklause zmogus elementaraus klausimo, tai nesugebejote iki dabar normaliai atsakyti. Tai ka jau cia gali padeti zmogus kuris net nesinaudoju sudgabaliu?
manau skelbimuose
Kur pigiausiai isigyt iphone 6 tada?
už 100lt omnis atriša