AvP
Isbandziau demo. Visai smagiai zaidziasi
ej is kur persisiusti? Geriau koks lietuviskas torrentas butu
Steam only, is steamo pumpuok. O siaip demo tai tragiska bent mano akymis, voicechato isjungt neimanoma tai girdis kaip visi sneka per skypus teamspeakus ir t.t. visokiom kalbom, tik deathmatch imanoma losht, matchmakingas susibugines (katik patch isejo demo… demo patch?!!) server browserio nerasta… uuuh kaip sunervavo snd mane ta demo
jo, bugu labai daug kol prisijungi tenka ilgai palaukt… yra Torrent.lt torrentas ;] siaip aisku ir steamu gali siusts ;]
mp visad xu…nia, o kaip sp?
nera sp demo, tik mp vienas modas sp teks palaukt
kazko tai man vakare vakar nejunge, laukiau gal 10 min, ir spyga spjoviau po to ir isijungiau stalkeri …
Jau pradėjo pardavinėt, ir dar Universe at War kartu kaip bonusą Nesuprantu, ir Maximoj tą UAW kiša kartu su kitais žaidimais Demo pabandžiau tai… nežinau, nepatogu valdyt, kai su marine šaudai, ar kad ir su kitais puoli, tai nieko nesuprasi, ką darai, kur pataikai. Marine dar tokiu vėžlišku greičiu vaikšto. Marine automatas tai nesijaučia, kad šaudai. Su alien išvis sudėtinga Geriausiai sekėsi su Predatorium nematomumo būsenoj
Tai niekam daugiau neįdomu? Ar nepatiko? Paskutiniam žaidime tai per tą voice chatą, jau po raundo vienas žmogelis pasakė “maaan, what a boring game” Išties, tai toks monotoniškas, ieškai ieškai, tikoji, nudėjai, tave nudėjo, respawn, ieškai. Panašiai ir kituose žaidimuose aišku, bet čia tai kažkaip monotoniškiau atrodo. Aišku, tai tik MP. Manau šios serijos stipriausia pusė SP. Net MP žaidžiant biškį šiurpuliukai bėga, kai pradeda stipriau pypsėt radaras, kai girdi tos alienų riksmus
Laukiam pilno. Bioshockas ir dante jau mėtosi “ten parduotuvėj” pas mus
“Ten parduotuvėj”… Nuo šiol vadinsim (arba bent jau aš) taip.
Man ir AVP2 multiplaeris nelabai patiko, kažkur mėtėsi pilna versija su mp cracku (jei taip galima pavadint) kur galima žaisti maskvos serveriuose. MP tikrai nepatiko. Kai kažkada gavau pirmą kartą antrą dalį (originalas) ir vaikščiojau po mp vienas (nes neturėjau interneto) galvojau koks kietas mp, kaip jėgiška būtų pažaisti su kitais… Bet kai neperseniausiai pabandžiau tai… Na aišku kai tik išėjo žaidimas (2001) tais laikais ir kartelių aukštis buvo visai kitos, ne kaip dabar gerokai pakeltas.
Šian girdėjau ir lietuvius vaikus kažkokius kalbančius voice chate
Aš apskritai MP nemegėjas tai ir nebandau tos demo.