Avižiniai sausainiai
skaniai atrodo
250 g minkšto sviesto 175 g cukraus 1 šaukštas apelsinų esencijos 1 kiaušinis 1 šaukštelis cinamono 1 šaukštelis imbiero 1 šaukštelis kardamono 200 g avižinių dribsnių 100 g maltų lazdyno riešutų 100 g miltų Gerai išsukame sviestą. Toliau sukdami supilame cukrų, esenciją, įmušame kiaušinį, suberiame prieskonius. Išmaišę suberiame avižinius dribsnius, riešutus ir miltus. Kelioms valandoms dedame tešlą į šaldytuvą. Iškočiojame 1 cm storio lakštą ir išspaudžiame sausainius. Kepame 200 C temperatūroje apie 12 min.
megstu tokius
NIIAAAAAAAAAM!!!
mano megstamiausi
mėgstu avižinius sausainius
su pienu
Turbūt vieninteliai sausainiai, kurių kartais užsinoriu .
Paziurejau ir NESVEIKAI UZSINOREJAU
Užskaitau.
skaniai <:
Niam niam
skanu.