Sveiki as taip pat nepatenkintas porso elgesiu - manyciau kad drasiai autobanginiai apseitu ir be jo moderavimo. Nes pats patyriau kad jis rakina ir trina temas kurios JO manymu yra neprotingos, o mano manymu neprotingos jos del to JAM atrodo kad nesugeba duoti atsakymo, o jei jis nesugeba duot atsakymo vadinas tema galima trint, bet nepamirskim kad yra eN vartotoju kuri galetu atsakyti, taip kad toks moderatorius tikrai turetu buti nusalintas.
Kadangi niekaip nenurimsti-tai įdedu tavo klausimą-norėčiau pamatyti žmogų kuris galėtų į jį atsakyti:
Sveiki prasau pagalbos - man reikia info apie saugiklius, ta prasme reikia numerio, ka jis reikia ir keliu amperu turi toje vietoje stoveti, Busiu dekingas jei kas padesite.
P.S išmok suformuluoti klausimą ir niekas tavęs “neskriaus”
Temos pavadinimas turi būti informatyvus o klausimas suformuluotas suprantamai, nurodyta mašinos markė,modelis,pagaminimo metai,variklio tūris…o tokias nesąmones kaip tavu “klausimas”- tryniau ir tinsiu.
nemanau kad bet kuriam klube turėtų būti toleruojami temų duplikatai…
o čia visi labai greiti savo temą sukurti, kai visiškai neįdedant pastangų paieškai, jos akivaizdžiai matosi analogiškos…
Pė eS: Per savivaldybių rinkimus balsuokime už tuos, kurie privers visus be išimties matyti bent pusę to, kas telpa į akiratį ir privers naudotis B+ klubų paieška ir gūglu…
man tai idomiausia tai, kad isrenkamas moderatorius, jis daro tvarka, gal ir grieztai - tai jau jo stilius toks…bet reikalaujama paskuj dar rinkimus daryt ar jis tikrai gali but moderatorium…
blem, kai paksa issirinko liaudis irgi visi kentejo nu tai ir kentekim draugiskai
Na man regis tu labiau nerimsti nei as nes kaip matau kaskaip labai jau gini ta savo hitleriska pozicija, asmeniskai jei as jausciaus teisus tai ir nekriukseciau kaip tu o sedeciau koja ant kojos susidejes ir man dzin butu ka kas masto, o tu cia kaip vaikas kuriam mama pasake ka nepirks ledu zliumbauji.
Beja - porsas, ne tau aiskinti kaip ir kokios temos turi but kuriamos as tiek metu cia prasedejes puikiai tai zinau ir esu isisavines, o jei tavo protelis to nesupranta tada galiu pasiulyt kreiptis i gyditojus.
Stabdyk biski arklius bachuras. gal mokykloj maltinukai neskanus buvo? eik i savo 15+ kluba ir nelisk aki su savo priesiskumu visam pasauliui.
is karto atsiprasau moderatoriu ir kitu pareigunu - nesusilaikiau…
ir is vis zmones zmones kas jums nutiko? juk cia tik internetas… o kariaujat taip lyg nuo to jusu darbas, seima, karjera ar siaip gyvenimo salygos priklausytu yra internetinis klubas, yra jo lankytojai, vieni sneka, kiti s…a mala - taip yra ir bus, moderatoriai dirba savo darba ir tiek. stengiasi istrinti siuksles, sudrausminti issisokelius. gal jus savo darbovietei papypaukit kad kazkas neprieme jusu ataskaitos, ar neuzskaite pristatymo, net nezinau kokiu realiu pavyzdziu duoti, kai visi cia “pasauliniame tinkle” paskende.
neisijauskit per daug i tai kas virtualu geriau rupinkites kad realybeje visi sveiki ir laimingi butumet nebuciau nesenai iskepta mama, gal taip nekalbeciau, bet kai matai ka turi realybeje - kam cia reikia tiek nervu, enegijos ir ivairiu jausmu islieti i kazkokius virtualius karus?
tai tiek gal per daug isipleciau, labai nebarkit
Kur, už ką ir kiek metų tu “sėdi”- manęs neliečia, o kokios temos gali “gyvuoti” ir kokios teršia forumą-“liečia” pirmoj eilėj moderatorius-t.y ir mane todėl savo “pasiūlymus” pasilaikyk sau, o “įsisavint” tau teks tai kad taisyklėse yra aiškiai parašyta-temos kuriamos esant būtinam reikalui.
Ne nu tu konkretus … tu ka manai as kuriau tema del to kad foruma paterstasile tu as rimtai turiu problema su saugikliaus nes zinau kd kaskuris yra per dideles varzos ipustas ir sukuriau tema tikedamasis gaut pagalba o tokie kaip tu to niekad nesupras. As niekad nejau pries tvarka ir svara forumuose bet viskm yra ribos o tu tas ribas ryskiai virsiji.
Jeigu tau nedaeina iš antro karto galiu pakartoti dar kartą-trečią-temų apie Pežo-yra pakankamai-“pasikelk ir klausk”, ir jeigu pats esi ne asilas tai atsakymą gausi, o kurti naują temą dėl saugiklio-nėra jokio reikalo…ir aplamai-gal pradžiai išsiaiškink “dėl strigų”- http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/354102.521.1.7835796-=(179
7443464#msg-7835796
o paskui ateik į “autoBanginius” aiškintis dėl saugiklių…
Zinai nebesigincisiu as cia su tavim nes tai bergzdzias reikalas ziuri kaip avinas inaujus vartus ir nesuvoki ka daryt reikia - o del stringu gerbiama cekaunioji bobute visai smukai zemai, gal dar nori suzinoti kiek kartu per diena as i toleta einu pakakot ir pasisiot? Vnz ne pagal metus elgies.