auskariukai.

auskariukai.

parduodami. daugiau informacijos[email protected]arba man į privatą.public.fotki.com/purpulrain/

parduodant auskarus reikia dėti abiejų nuotraukas. o kas dėl pačio auskaro, tai kilputės, em, kaip čia gražiai pasakius, tragiškos. jos turi būt tobulai apvalios, o ne lašo formos, ar kokia čia ta forma.

juoda_avis Gerai visiskai palaikau

juoda_avis,

Juoda_avis teisi.Kilputes tragiskos.

ką aš žinau.man tai jos VISIŠKAI nerėžia akies.kol nepaskaičiau šitų absurdiškų komentarų,net nepastebėjau.ie išvis nuo kada visokios juodos avys turi teisę talpinti kažką Prokrusto lovon? auskarai man patinka Šypsena Gerai

absurdiškų komentarų? o nuo kada visokios sraigės turi teisę spręsti kokie komentarai absurdiški, o kokie ne? gaila tamstos žinutę pamačiau tik dabar. o dabar apie auskarus. nerėžia akies? žmogui kuris visiškai nieko nesupranta apie kokią nors meno ar tai kokią kitą srytį akies nerėš elementariausios ir didžiausios klaidos. galiausiai yra kažkokia tai estetika, kuri yra būtina absoliučiai visiems papuošalams. kilputės ir yra tai kas išties turėtų būti dailu ir nuo ko visų pirmiausia reiktų pradėti mokintis gaminant papuošalus ir dar tuo labiau prekybai. nes vien geros ir orginalios idėjos neužtenka (kartais ir tos idėjos būna nulis). tai tiek.

tai reik suprast, kad siuo atveju ta pati didziausia klaida yra siek tiek kreiva kilpute? Nu ir pagalvok tu man dar gi drysta pardavinet! nu siaubas, koks meno niekinimas ir nesupratimas! Nesvarbu, kad siuolaikinis menas visoks kreivas, sleivas ir jokiais budais netobulas, oi persiprasau tobulas, bet daznai nesuprantamas, taciau visgi sekmingai pardavinejamas, eksponuojamas ir t.t

tai kad tie auskarai ir yra tik kilputė ir karoliukas Juokiasi vien dėlto, kad visi nuo to pradėjo nieko ir nesakiau apie pačią auskarų konstrukciją. ir vis dėlto tamsta maišot visiškai skirtingus dalykus. yra šiuolaikinis menas ir yra kičas. ar esate mačius bent viena šiuolaikinės meno parodos katalogą? ar apsilankėte bent vienoje šiuolaikinio meno parodoje kad taip gan drąsiai postringaujate apie tai?

Esu, bet man deja nepavyko “pagauti” menininko minties. Gerai. Sie auskarai yra tik kilpute ir karoliukas, kodel tuomet puolat sia lankytoja, o apie swarvskio snaiges nieko nerasot? juk ten irgi snaige ir kilpute.

na, tada pasidalinkite patirtimi ir papasakokite, man pačiai pasidarė įdomu kokioje parodoje dalyvavote ir kodėl liko tokie įspūdžiai. ir išvis, nesuprantu kur jūs matote tą mano užslėptą neapykantą autorei? ar aš bent kartą pasakiau kokia ji nemokša ar ką nors panašaus? matot kažkokią neaiškų pyktį tarp mano žodžių. kas dėl anų auskarų tai ten išvis nėra kilputės Juokiasi beto tie auskarai tuo estetiniu požiūriu, kuris kaip minėjau turi būti visuose papuošaluose, yra tobuli. viskas.