auskarai
O jums paciai neatsibodo tos vienodos balbatuskes? jau nebeidomu matyti ta pati, per ta pati . Atrodo kaip “made in china”, kilputes belekokios, bet uztat masine gamyba “jeeej”
uj, pyktis groziui ir laimingam gyvenimui kenkia
nereikia mano pastebejimu, nuomones ir klausimu jums, traktuoti kaip pykcio . jus turbut neteisingai supratote, man kelia nuostaba jusu nekruopstumas ir kurybingumo stoka , juo labiau viesas ju demonstravimas. tik neisizeiskite, nes nera del ko . atidirbkit kilputes ir issilaisvinkit nuo balbatuskiniu standartu, turit galva ant peciu ir naudokites ja - ne standartams stampuoti, o kazko naujo ir idomaus paieskoms (KURYBA). o jau va tada bus ir GROZIS ir LAIMINGAS GYVENIMAS o kol kas, tai butaforija. sekmes kuryboje
pikačiū,nei vieni auskarai iš čia įkeltų nebuvo vienodi,taip,sutinku,kad dauguma panašūs,bet nejau Tu nemanai,kad kiekvienas gamindamas ilgai galvoja ir derina tai,kas labiausiai tinka,kas labiausiai JAM patinka.tuo ir yra unikalus kiekvienas auskariukas,kurio suteikiamu džiaugsmu norisi pasidalint tai ir yra kūryba,kuri tikrai nebūtinai turi būti avangardinė p.s. kilputės čia tikrau geros!
pikačiū, geriau parodyk savo darbus ivertinsim… o balbatuskes ne balbatuskes yra skonio reikalas… tau gal negrazu, man grazu, kazkam dar grazu…;] ir labai idomu, kokios tada turi but kilputes tavo nuomone? gal gali pamokyt? mielai pasitobulinsiu
Nereikia cia skleisti ereziju. Esme cia visur ta pati. Taip, koks didziulis skirtumas parinkti NET skirtingi karoliukai!!! tikrai koks talentas ir kokia kuryba, turbut ilgai derino parinkdama… O kas del avangardo, tai nereikia iskart pulti i krastutinumus, kurybiska darba ir be avangardo padaryti. pvz paskutinis i galerija ikeltas darbas:[biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/404.740348.907…-=(127 2616898](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/404.740348.907…-=(1272616898)va kur kuryba, kitas reikalas. kai zmogus turi galva ant peciu ir ja naudoja pagal paskirti, toks grozis ir gaunasi. Cia tai tikrai derinta ir kruopsciai atlikta. P.s.1 Sraiges_namuose praktika parode, kad Jusu akis ne tokia jau pastabi ( as apie ankstesni ikelta SIUVINETA darba ) P.s.2 Nereida Jums pas mane mokytis bus per brangu , uz dyka tik suris pelekautuose. Jusu nuomone apie mano darbus po siu komentaru nebutu objektyvi. Juo labiau sprendziant pagal Jusu darbus, nelabai man Jusu nuomone butu ir idomi… man labiau patinka kada vertina zmones kurie ismano tai ka daro.
tai,kad aš nepasididinus žiūrėjau ir nedažiebiau-dar nereiškia,kad nežinau kokios kilputės yra normalios.o šios,tikrai nekreivos ir kad ir ką Jūs sakytumėt,nesutinku,tikrai.taip,man taip pat tie auskarai juodi yra gražesni,bet nejau visiem jie gražesni nei šie?Kai kurie žmonės juk mėgsta kuo paprastesnius,tokius,kaip Jūs sakot “parinkti NET skirtingi karoliukai!!!”.ir taip,aš pvz kai tokius darau,tikrai ilgokai pamąstau,koks karoliukas labiau derėtų.nemanau,kad ir Nereida suvėrė beleką
pikačiū, man toks jausmas, kad pati nedarai nieko, o tik rasineji cia kad pasinet ir pasigincyt… komentarai ilgiausi, o nieko doro ir nepasakai, nei kas kilputese tavo nuomone negerai, nei ka pati moki padaryti…
ir beje, man tokie paprasti auskariukai kasdienai pats tas, nereikia kazinkokio meno ar pan
darau ar nedarau, tai jau cia mano reikalas, o vien tam kad, kaip rusai sako, “pameritsa pipiskami” tikrai nesiruosiu nieko ikelti ar kazkam kazka irodineti. Taigi : 1. kilputes nevienodo dydzio. kodel pvz ties didziaisiais akmenim jos mazesnes? jei jau neiseina jas daryti visas vienodo dydzio, tai galu gale replytes atsizymekit ties viena vieta ir vyniokit ta viela. taip gausit bent jau vienodo dydzio. paskutines irgi kazkokios “tokios”, jei akis neigudus atkirpti vienoda gabala vielos, tai bent galit pasimatuoti, kad padaryti vienodo dydzio. 2. kilputes forma kazkokia neaiski, puse yra laso formos, kita apvali. yra kruva filmuku internete kaip teisingai isvynioti kilpute ir kokias replytes naudoti, kad tai gautusi. 3. dar yra toks paprastas dalykas, jei kilputes yra daromos viena kryptim ARBA statmenomis, tai visas darbas ir turi buti ARBA vienos krypties kilpuciu, ARBA statmenu kilpuciu, bet ne goglmogl. dabar paziurejus atrodo lyg ir daryta viena kryptim, bet vietomis tai nesuprasi ar ten statmenai, ar viena kryptim, ar isvis neaiskia kryptim. tai svarbu tam, kad auskarai kristu identiskai ir tvarkingai, kad pvz paskutiniai neissivartytu i kaire ar desine, nes buna tokiu karoliuku, kuriuos neteisingai suverus jie kabo negraziai. 4. kilputes galvos pvz. kairio auskaro ties lavos virsum yra nulinkus. ja galima istiesim su replem va tiek. cia tas pats kaip parduotuveje pirkti palaidine, kurios siules vietomis del neaiskiu priezasciu yra belekaip susiutos su is rankoviu styranciais siulais. p.s. sraiges_namuose, tai puikus pavyzdys kaip yra neprofesionalu ir neetiska komentuoti darba kurio nesi normaliai apziurejes.
nu va, pagaliau sulaukiau issamaus atsakymo reikejo paciam pirmam komentare visa tai parasyti… gyveni ir tobuleji;]
kur perkate karoliukus?