AUKCIONAS "L.ebay" (stiklai & kamšteliai)
http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/464.913401.971…-=(741
466246
8 Carsbergai
Pradinė kaina 50 Lt, pabaiga 2012-03-27 20.00 val.
10 litu ,Seimutis vienintelis pakol pretendentas
sekmadieninis pokštas publikai pralinksminti
6lt
Tokiu atveju manyčiau, kad statymų, jei jau sutarta - VIEŠŲ, nėra. Baigsis laikas, o ten jau privačios derybos, ko čia "parintis"…
Wiedma ra:
Liutas18 ra:
Zwerakas ra:
na matote, kai negalima viesai zyzti tai blogis… to galima reikalauti tik is kitu… pasirodo viesas aukcionas tampa uzdaru…Kur problema matai ? Aukcionas viešas,tik pranešiau kad yra vienas pirkejas už pradine kaina .Jei žmogus nenori viešumos aš negaliu priverst. Juolab nei vieno statymo nera,galiu nors ir dabar užbaigt aukciona.
110 žinutė:
Liutas18 ra:
va taip ir prasideda nesamones Ixas pasiule 10 o Ygrikas 15 per privata, kiek asiliukai siulot jus ? Atrodo buvo aiškiai sutarta kad jokiu privatu, tik viešas aukcionas .PS aš problemų niekur nematau - šiaip smaginuos
ir tu prie Zwerako-lekso koalicijos ? Aš nesukeliau kainos nuo 2 iki 5 tukstančiu .
Liutas18 ra:
Zwerakas ra:
na matote, kai negalima viesai zyzti tai blogis… to galima reikalauti tik is kitu… pasirodo viesas aukcionas tampa uzdaru…Kur problema matai ? Aukcionas viešas,tik pranešiau kad yra vienas pirkejas už pradine kaina .Jei žmogus nenori viešumos aš negaliu priverst. Juolab nei vieno statymo nera,galiu nors ir dabar užbaigt aukciona.
110 žinutė:
Liutas18 ra:
va taip ir prasideda nesamones Ixas pasiule 10 o Ygrikas 15 per privata, kiek asiliukai siulot jus ? Atrodo buvo aiškiai sutarta kad jokiu privatu, tik viešas aukcionas .
PS aš problemų niekur nematau - šiaip smaginuos
Liutas18 ra:
Zwerakas ra:
p.s. varai bokalu plaut nezyzes
Zwerakas ra:
na matote, kai negalima viesai zyzti tai blogis… to galima reikalauti tik is kitu… pasirodo viesas aukcionas tampa uzdaru…
Kur problema matai ? Aukcionas viešas,tik pranešiau kad yra vienas pirkejas už pradine kaina .Jei žmogus nenori viešumos aš negaliu priverst. Juolab nei vieno statymo nera,galiu nors ir dabar užbaigt aukciona.
na matote, kai negalima viesai zyzti tai blogis… to galima reikalauti tik is kitu… pasirodo viesas aukcionas tampa uzdaru…
aukcionas baigsis penktadieni 11.00
seimutis ra:
tai liuts jau nekolekcionuos bokalų tik taures , ar čia tiek atliekamų turim, kodėl pirkėjas įslaptintas, juk pats agituojate , kad būtų viešai skelbiama.
aš už viešai,bet priversti negaliu ,gal nenori žmogus afišuotis ? parduodu ir tiek
tai liuts jau nekolekcionuos bokalų tik taures , ar čia tiek atliekamų turim, kodėl pirkėjas įslaptintas, juk pats agituojate , kad būtų viešai skelbiama.
štai čia visi bokalai http://public.fotki.com/LIUTAS18/ ,nera tik foto vieno Kauno ir vieno Gintaro bokalu ,kitus 198 galite pažiureti
2000 jau yra pirkejas
na kiek peržiurejau pas kitus apie 250-260
Liutas18 ra:
virgasas ra:
Liutas18 ra:
Kastytis ra:
Liutas18 ra:
parduodu 200 vnt. skirtingu lietuvišku alaus bokalu (bokalu ,ne tauriu) Pradine kaina 2.000 (du tukstančiai ) litu. Kelimas po 50 lt.Atsimti - laimetojas atvažiuoja,susipakuoja i savo tara ir išsiveža pats.Aukcionas iki kovo 7 dienos 21.00O linką į tuos 200 gali duoti? Ar sąrašiuką.
neturiu laiko toki kieki nufotkint ir sukelti, apie 30 bravoru bokalai ,visi skirtingi.
Keistas pasiulymas… "kate maise"…
Kiek pats turi bokalu ?kur kate ? kur maišas ? Kiek LT yra pagaminta skirtingu bokalu ? Apie 250 ,taip ? Aš siulau 200, t.y. dauguma . Kas neaišku ? Nufotkint 200 bokalu,padaryti albuma sues visa diena .Kam reikia tas nupirks,o kam nereikia tie tik komentuos.
Jau biski informatyviau…
tai lietuvisku tik mazdaug 250 yra?
1.Kalnapilis - 15
2.Utenos- 15
3 Ragutis -13
4 Vilkmerges 21
5 Biržu - 7
6 Su Puta -1
7.Habilitas - 3
8 Švyturys - 15
9 Rinkuškiu - 7
10 Piniavos - 1