Audi 91m. el langu pajungimas ant signalekes, Kaip teisingai pajungti???

Audi 91m. el langu pajungimas ant signalekes, Kaip teisingai pajungti???

Sveiki. pasikeiciau signalke nes viena nusprogo. ir turiu tokia galimybe kad uzrakinant masina gauti 40s signala kad uzdarinet langus masinoj. visas valdymas butu padarytas su relem taip kad per tuos 40s. langai butu uzdarinejami. Bet va vienas klausimas. ar Audine atjungia varikliukus kai jie pilnai uzdaro langa???, nes jei 40s. laikyti varikliuka ijungta kai langasuzdarytas o jo niekas neatjungtu butu nelabai jam sveika manau. O gal jiem tai butu visiskai PX???

masina Audi Coupe 91m.

Jei langu el schemoj yra numatytas automatinis langu uzdarymas, tai no problemo. Pvz ant kitu masinu buna, kad rakinant masina palaikai ilgiau pasukta rakta ir langai uzsidaro. Bet jei pas ja paprasta schema, be jokiu navarotu, tai taip paprastai nepadarysi. Nors siaip buvau rades kazkur rusiskam saite schemute, kuri atjungia itampa, kai padideja srove

Manau nieko gero nesigaus-susvilinsi varikliukus ir tiek.

susiras el.langu valdymo blokeli, jame turi buti signalo iejimas langu uzdarymui… ir nereikes burti su relem…

tavo atveju neveiks, kadangi uzgesinus auto varikli langai darosi tik iki tol kol atidarai ir uzdarai duris… uzdarius duris langu pakelimo knopkes yra atjungiamos…

.

Taip schema yra, bet net ir sugebant pasidaryt kogero paprasciau butu nusipirkt ta moduli. Na tik kainos pas mus ju kazkodel nesveikos (zinant kiek kainuoja kitur) kiek maciau pas mus kazkas ~200lt.
Ir deja kiek maciau visur 2 arba 4langam, o vat, kad butu 5 (liukui) tai kazkaip nelabai pardavineja.

O jei masinoj ner jokio modulio tai tikrai vien tik su relem nepavyks. Juk tada kaskart per prievarta visa ta impulso laikotarpi bandytu uzdarinet langus.

kazkox modulis yra. pagrinde i ji pareika 2x4 laidai, kiekvienam langui po 4. du is jungtuku, du i varikliukus, bei dar berods vienas ar du laidai atskirai tai turbut bus maitinimas. tai ta viska sujungciau. bet tas ir idomu. ar toj juodoj dezutej yra perkrovos reles ar ne??? nes su keliom relem as jam galiu padaryti kad turetu maitinima ir tada kai reikia ir laidus sujungtu taip jad langus uzdarinetu. tik ja ar taip pajungus, nenusprogtu man varkiliukai. nes veiksmas butu identiskas tam kad ar 40s laikyciau nuspaudes mygtuka betkokiu atveju. langas uzdaras ar ne.

dar karta kartoju, islipus is auto nuspaudus mygtuka langai nebeuzsidaro!!!
paats domejausi apie langu uzdrymus tai dauguma tokiu kaip opel audi ford gamintojei turi ta funkcija kad pajungti signalke ir langai uzsidaritu be jokiu burtu… o pvz peugeot, citroen ir dar kt. gamintojei nera ideje sioss funkcijos…

Dek drasiai. Audinej atjungia varikliukus, kai uzsidaro Mirkt
Tiesa, jei tokia funkcija yra originale Drovus
Ta prasme, jei pasukus ir palaikius pasukta rakteli uzrakinant uzsidaro…

taip tai as zinau. bet viska galima pajungti kad veiktu. bet nesiruosiu ardyti duru kad issiaiskinti ar atjungiami varikliukai langus uzdarius ar ne. tuos visus dalykus kad uzdarius duris nebegalima valdyti langu as apeisiu. man tik idomu ar ta juoda dezute, ar dar kas apsaugo nuo to kad as 40s uzdarinesiu langus, atliekamas viksmas butu identiskas mygtuku paspaudimui.

to shropna:
nuo kuriu metu pradejo jie deti apsaugas? ar kaip issiaiskinti kad jos tokios yra?

kai langus uzdarineji su knopkem varikliukai atsijungia yra atjungimo "knopkes"