Attenuatorio logika

Attenuatorio logika

Mano preampo attenuatorio kontrolleris, paryodytas loginiu bloku lygije, pvz kai kur invertoriai nera pavaizdoti, bet ju mikres stovi.

o ne paprasciau tam panaudot koki mc

is logikos maziau triuksmo nei is “mc”

Maziau == 0, cia statinis automatas.

taip taip, ypac perjungiant, ten net ir reles girdesis Cha chao apie ekranavima ir reguliavima optronais girdejai ?

Nea, pirma karta girdziu tokius terminus Cha cha

o tai gerkonai nelygis Šypsena

1. auksto daznio elekromagnetini lauka lengviau ekranuot nei zemo dznio. 2) reguliuot optoporomis galima isrisant mc ir “laipteli”, keiciant optosistemos perdavimo charakteristika bei kombinuotai. norint pasiekt 100% dinamini diapazona keiciant optoporos parametrus, galima keisti tam tikru santykiu priesfazinius signalus ir taip gausime visa diapazona.

µC prišiukšlina maitinimą… Bet viskam yra išeitis: µC gali visą laiką miegoti (išsijungti net osciliatorių) ir įsijungti tik esant kažkokiam event’ui. Va tada gausis “pseudo-statinis” darbas. Jei tai būtų mano projektas, nedvejodamas rinkčiausi µC. O šiaip, projektas tikrai Gerai

tai nors mazasrove elektronika rinktusi, o dabar pasirinko shotka… ka tu ten GigaHercus stumdysi Cha cha

Vat prisikabino rupuzes Cha cha patinka man TTL ir patinka kieta logika Liežuvis ir nemokejau as MCU tada (na neplanavau det tai ir nemokejau).

matai gamini tai ne vienai dienai, todel reiketu naudot naujoves. seniena gali naudot nebent paeksperimentavimui ar susipazinimui su principais. P.S. tu tik pagalvok kokia sauni schemuke gautusi jei viska padarytum su lempomis Cha cha

Nu ne, cia jau nesamone MirktSeip visa sistema yra moduline, tai kad lengvai galiu pakeist kontrolleriuka, dadet kokia mandra indikacija ar panashiai, bet esme kad daiktas atlieka butent ta kam jis skirtas - regulioja vol, bass, tilt, man pvz ant preampo laikrodzio nereikia.

o ka darysi jei reikes, vel 10x10m plokste sabacinsi Cha chatodel ir siulom daryt su mc jei dar nera labai velu. tada bet kokio navaroto pridejimas ribosis pagrinde keliu paprastuciu mikroschemu dadejimu ir programos papildymu, o gal ir nereikes netgi lituot ! triuksmui isvengt gali mc montuot tarp falshpaneles ir paneles kartu su indikatorium, o isrist nuo analogines puses gali per optronus. garsa reguliut visai nebutina reles, tam yra specialus varzynai ant chipo, viduje sujungti laipteliu. yra ir gatavi sprendimai valdyti garsa, balansa, tembra ir t.t. valdomi itampa. aisku butu smagu, bet ar kas imtusi dabar pakartot kad ir skaitmeninio laikrodzio schema vien tik tranzistoriais, varzomis, kondensatoriais, diodais ir lemputemis Cha cha

Na joks “gatavas sprendimas” ar mc pagal karmą neprilygs krūvai tarškančių relių bei dar didesnei krūvai loginių mikrių. O ir į audiofilizmo dogmas geriau įsipaišo… Aišku, teisingai įjungtas mc, aktyvi dalis su tokiu: wolfson.co.uk/products/WM8816 bei labai labai gerais opampais būtų visai nieko, bet tai jau kitam projektui, ar ne VEC7OR? Šypsena

Maybe, some day, bet kolkas nemaciau mikriu kurie prisilygintu prie normalaliu signaliniu reliu pagal S/N.