Atspekit

Atspekit

bad company 2

Turok gal koks? Nekaltas

Is uniformos teksturu matosi, kad bc Cha cha

3Frost aspejo Šypsena

Bc2 Šypsena Jau pc versija pasirodzius EA download manager. Sunkokai sukas ant mano pc. Bet uztenka and high full aa lost dar. Smagus. Ant ps3 tik del mp pirksiu.

nu kad sunkokai ir pas mane sukasi Cha cha ateina laikas paie vga upgrade galvoti Nekaltas

JIs grynai nuo vga veikia. VGA pas mane 100proc apkrauta cpu tik 30-40. E8200 pilnai pakanka, o 4850hd galetu ir geresne but Šypsena

nu pas mane HD 2600 Cha cha tai nesistebiu kad sunkiai velka Šypsena

ok, stai keletas fotkiu ant max nustatymu 1080p rezoliucija. atrodo tikrai graziai Šypsenaftp://muziqaz.myftp.orgusername: biteplius pass: bc2

man bezaidziant grafika dar grazesne negu filmukuose Juokiasi

Visas zaidimas labai geras. Dabar reik sulaukt man kol atsius. Ant pc “ismeginau” sp tai db PS3 mp plieksiu. ****SPOILERS AHEAD!**** patiko man tas pilotas toks prikolnas net gaila buvo kai mire.

FDg o tai ko ant ps3 SP neloshi? gi ten ir trofiu bus ir tas pats gameplayjus Cha chaas pora minuciu paloshiau ant pc SP, paziejau kaip sukasi ant mano pc ir fsio Šypsena

As jau perejau per vakar vakara. Iki 5 ryto prasedejau. Na kai MP pabos bandysiu trofius SP rinkt Šypsena

as tai SP neliesiu vapshe pakol MP nepabos Cha cha

Dar vienas MW?

Ogrish daug geriau nei MW Mirkt

MW2 killer.

MW2 su savo miniatiuriniais mapais gali net nesilyginti Cha cha Snaiperiai vaiksto kaip su AK Cha cha

Del skonio nesigincijama Cha cha