Atsidariau sezoną lynų
Norma neviršyta, seneli jei skambinsi tai tau du lynai atidėti
Puskiliniai? A cia didesni ir keliu laimikis, fotkej ner su kuo palygint dydzio. Lynas man po karpio skaniausia zuvis.
Tauti, tu rimtai su ? Jūros žuvų neragavęs?
Torskai, ragaves as daug visko, bet mano skoniui vistiek yra virsune ka tik pagautas ir butent iskeptas karpis, lynas, kilbukas Va ko neteko ragaut tai kaip prie anos fotkes rase Vycka22, eserio apvytinto juros vejy, is labai daug zmoniu girdejau, kad skonis ispudingas.
akujel stoli pakviestum blia a tai draugu nereikia pakviest i svente ,ot senas krienas
nu tauti karpis tai tvenkinio kiaule,jau geriau ezero lynas be jokiu ten kombikormu uzauges nebent sazana turi galvoje
Tai aisku sazana
užklydęs soriukas, geriau starkių maunam į nemuną juodai kimba , draugai sugauna neblogų egzempliorių tik vat tingiu aš savo pūsti valtį gausi savo padvodkę atsivešti
ir eisim kap Kuzmycius za kordon lieveja algolia
būtinai ten mergos pigesnės , oi šnapsas pigesnis
prisizadejai blia ir kuras pigus irgi blogiausiu varijantu irklais su tabaku pairkluosim
Kam tas kuras irklus tik pasiimk pasportuosi
mano amziui jau nesolidu irkluot,ko gero sesi tu prie irklu ,o as nu gal sturmanas ko gero busiu
Tiek to pasportuosiu , bet gausi dopingą pastoviai tiekti į gerklę
blia ,kad paskui netektu paciam prie irklu sest
nors Linai px turim sukuti maciau kaip chebryte varo su ledo graztu pasijunge drele idomus varijantas ,bliamba reiks pabandyt