Atsidariau sezoną lynų

Atsidariau sezoną lynų

Norma neviršyta, seneli jei skambinsi tai tau du lynai atidėti Juokiasi

Gerai Gerai Gerai Niam niamPuskiliniai? A cia didesni ir keliu Vyras laimikis, fotkej ner su kuo palygint dydzio. Lynas man po karpio skaniausia zuvis.

Tauti, tu rimtai su Niam niam? Jūros žuvų neragavęs?

Torskai, ragaves as daug visko, bet mano skoniui vistiek yra virsune ka tik pagautas ir butent iskeptas karpis, lynas, kilbukas Niam niam Va ko neteko ragaut tai kaip prie anos fotkes rase Vycka22, eserio apvytinto juros vejy, is labai daug zmoniu girdejau, kad skonis ispudingas.

akujel stoli Cha chapakviestum blia a tai draugu nereikia pakviest i svente ,ot senas krienas Kietas

nu tauti karpis tai tvenkinio kiaule,jau geriau ezero lynas be jokiu ten kombikormu uzauges Kietasnebent sazana turi galvoje

Tai aisku sazana Mirkt

užklydęs soriukas, geriau starkių maunam į nemuną juodai kimba , draugai sugauna neblogų egzempliorių tik vat tingiu aš savo pūsti valtį gausi savo padvodkę atsivešti Juokiasi

Gerai Šypsenair eisim kap Kuzmycius Kietas za kordon Cha chalieveja algolia

Mirktbūtinai ten mergos pigesnės Juokiasi, oi šnapsas pigesnis Juokiasi

prisizadejai blia Cha chair kuras pigus irgi Šypsenablogiausiu varijantu irklais su tabaku pairkluosim Šypsena

Kam tas kuras irklus tik pasiimk pasportuosi Juokiasi

mano amziui jau nesolidu irkluot,ko gero sesi tu prie irklu ,o as nu Nekaltas Nekaltasgal sturmanas ko gero busiu Šypsena

Tiek to pasportuosiu , bet gausi dopingą Girtas pastoviai tiekti į gerklę Juokiasi

Geraiblia ,kad paskui netektu paciam prie irklu sest Juokiasi Juokiasi

Juokiasi

Gerai

Gerai

nors Linai px turim sukuti Kietasmaciau kaip chebryte varo su ledo graztu pasijunge drele idomus varijantas ,bliamba reiks pabandyt