Atmata, kimba
Koks tėvelis pakudes
Viedras, nežiopsok: ala verdy pavaryk
Del kazkokio nusususio karsio trenktis i Rusne Kowno turguj daug geresniu, riebesniu yra,o ir pigiau iseina
Surūdijai, berniokas a dėl kokio mailiaus trenkiesi BBŽN kur ?! Pasirodyk Metelio pakrantėje
Ką jūs kolchoznikai suorantat, žmogus naują katerį nusipirko, reikia išbandyti , o žuvis pox gali ir nekibti
Tai isbandyt galejo ir Kowno baloj Ar karsiai turgely baiges?
Lincai, nesurudyjau, cia Krakantulio stiliui bandau pasi3,14zdavot Del Metelio dar nezinau, labai jau pas mane gyvenimas pastaruoju metu “verda”…va buvau pas Saugiu i sodyba nulekes, pakalbejom, po pirma padarem , aptarem artejancios keliones reikalus, Meteli prisiminem, na tiesiog dar nieko nezinau…
Parejom i trobą trys karšiai nuo kranto ryt leksim su katerių bandyt
Sadyvra, nemanau kad del keliu kg stintu nuo Elektrenu i pajury trenktis yra protingiau. Svarbu procesas Grazus karsis. Tai ne kokia uzsieny pagauta pamelynavus taskuota slykstyne su issokusiom akim.
Tauti> tu Karanksui sita reikala paaiskink p.s. as del 1 stintos vaziuoju, man px, o va Krakantulis i turgeli geriau vaziuoja net nustebau, kaip cia jis del kazkokio smirdancio karsio is namu isejo
meistras,ne zvejot,o gert vziuoji,nors karta tiesa sakyk
Ir kur aš jį mačiau (žveją)…???
Ronart nekalbėk už save,
zinau,kad reikia kalbet tik uz save,bet vis nesusilaikau,atleisk,bose
Bosas atleidžia, amen