Atmata, kimba ;-)

Atmata, kimba :wink:

Gerai

Vau!

Koks tėvelis pakudes Cha cha

Viedras, nežiopsok: ala verdy pavaryk Cha cha

Del kazkokio nusususio karsio trenktis i Rusne Kvankt? Kowno turguj daug geresniu, riebesniu yra,o ir pigiau iseina Valio

Surūdijai, berniokas Cha cha a dėl kokio mailiaus trenkiesi BBŽN kur ?! JuokiasiPasirodyk Metelio pakrantėje Mirkt

Ką jūs kolchoznikai suorantat, žmogus naują katerį nusipirko, reikia išbandyti Juokiasi, o žuvis pox gali ir nekibti Juokiasi

Tai isbandyt galejo ir Kowno baloj ValioAr karsiai turgely baiges? Nežinau

Lincai, nesurudyjau, cia Krakantulio stiliui bandau pasi3,14zdavot ApkabinimasDel Metelio dar nezinau, labai jau pas mane gyvenimas pastaruoju metu “verda”…va buvau pas Saugiu i sodyba nulekes, pakalbejom, po pirma padarem Cha cha, aptarem artejancios keliones reikalus, Meteli prisiminem, na tiesiog dar nieko nezinau… Nekaltas

Parejom i trobą trys karšiai nuo kranto ryt leksim su katerių bandyt

Sadyvra, nemanau kad del keliu kg stintu nuo Elektrenu i pajury trenktis yra protingiau. Svarbu procesas Laimingas Grazus karsis. Tai ne kokia uzsieny pagauta pamelynavus taskuota slykstyne su issokusiom akim.

Tauti> tu Karanksui sita reikala paaiskink Taipp.s. as del 1 stintos vaziuoju, man px, o va Krakantulis i turgeli geriau vaziuoja Juokiasi net nustebau, kaip cia jis del kazkokio smirdancio karsio is namu isejo Pavargęs Klasta

meistras,ne zvejot,o gert vziuoji,nors karta tiesa sakyk Juokiasi

Ir kur aš jį mačiau (žveją)…??? Nekaltas Cha cha Apkabinimas Labas

Ronart nekalbėk už save,

zinau,kad reikia kalbet tik uz save,bet vis nesusilaikau,atleisk,bose Juokiasi

Bosas atleidžia, amen Juokiasi