Atiduodu savo sirdi virtualiam jaunikiui!

Atiduodu savo sirdi virtualiam jaunikiui!

Koks apgailėtinas bandymas manipuliacijomis užsitarnauti įvertinimą Juokiasi
O aš gal vyrais nusivylus, ką Tu žinai JuokiasiŽliumbiaJuokiasi ir kuo ten dar populiaru nusivilti? Ir gyvenimu dar nusivylus Juokiasi

rimtai?Nekaltas atleiskit uz neismanyma, tv neziuriuDrovus issigelbejaiCha cha

ji juk užburta buvo. diena princesė, nakti pabaisa. angelška ir velniška. nieko neprimena? Nekaltas

tai Fiona. As tokia baisi?Pavargęs

jauciuosi vel kaip netiesiogiai isvadinta monstruPavargęs

vargšas nuogas vyras Pavargęs buvo suvartotas ankščiau nei braškės Juokiasi

gerbiamasis sakė, gerbiamasis žino Taip nuo kelių jau suauges skaitosi, 25? tai va, kai paaugsi suprasi, o dabar mes patys gražiausi, patys fainiausi, patys mylimiausi Be be be arba taip arba Tu lesbietė Cha cha

Man šiaip jau Kaunas labai patinka ir važiuoju ten kaip į ekskursiją kokią visada Cha cha senamiesčiu pasivaikščiot arba Santakoj kavos išgert :] gražu ten Laimingas

Na, is tiesu jie nubego ir tiek. Nelabai kas iskart susigaude, kas nutiko. O kai nutiko, tai visi kazkaip ir issiskirste skubiai, nelabai kam idomu buvo Nežinau
Iskvieciau greitaja, bet ir ta pusvalandi vaziavo. O ir man 3 kartus aiskino, jog Picos Jazz nera Vokieciu gatveje Kvankt?

pasijuoksi kai atvažiuosi į Kauną Cha cha

na, aš čia truputi su ironija parašiau. yra toks filmas. svarbu pačiam neprarasti žmoniškumo ir humoro jausmas tam labai padeda Mirkt
šiaip, aišku, žiauru, baisu, nesuvokiama… o ką aplinkiniai? negi neįmanoma sutramdyti kelių mažvaikių. visi bijo… vaikų teisių apsaugos Užsispyręs

Vokiečių gatvėj? Apakęs
Aš ten kasdien būnu ir lyg niekada nieko panašaus nemačiau… Maniau, tokie dalykai tik rajonuose vyksta Nežinau

Juokiasi

Ne visiems, ir ne visada Ne
Sestadieni gerokai popiet maciau, kaip Vokieciu g. kazkokie keli mazvaikiai prabegdami vienai mociutei i akis pripurske kazkokiu duju. Nei voge rankine, nei ka. Tiesiog siaip sau Baisus
Vat tau ir gyvenimas grazus Be be beNežinau

taip, gyvenimas yra gražus Be be be

Kaip juokinga Pavargęs

yep, Kaune jaunuoliai žudo dėl sėdimos vietos Cha cha

gal visuotinai ir nedegradavo, bet kartelė su kiekviena karta po truputi leidžiasi Užsispyręs

As ir ne(si)siuliau Cha cha