Atelier rorona

Atelier rorona

4 kartus pereitas Cha cha Čia visų žaidime esančių mergaičių išvyka prie ežero Cha cha

Juokiasi

ipix.lt/images/77288080.jpg Specialiai Kushliui. Cha chagoo.gl/GrAsO

Cha cha

randomfunnypicture.com/wp2/wp-content/uploads/2011/01/i-throw-y our-children-in-my-van-sometimes-pedo.jpg

Biškį jau per žiaurus su tuo vanu. Nekaltas Nors kažkas kažkada kažkur kalbėjo (kkkk), kad jei jau nesiperki vaną tai iš karto visi skersai žiūri kaip į kokį žudiką ar iškrypėlį. Juokiasi

nu Juokiasi tai aš ne piktai Labas

kaip kažakas kažkada kažkur kalbėjo ( Cha cha) - pamatai scryną ir jau žinai, kad Kushlius idėjo Šypsena

Kava

Man tai paveiksliukas patinka. Juk ne veltui meška esu. Tik, deja, patinka tokio sulaukusios pinlametystės animė herojės. Mirkt

goo.gl/OgqZi

Čia jei ką nepilnametės tik dvi Cha cha Ir dvi iš vis nežmonės JuokiasiBeje įdomus faktas. Japoniškoj versijoj ta blondinė su juodu maudimuku 13m, o rorona ta su rožiniu 15m, EN versijo jom jau tipo 15 ir 17m Juokiasi GeraiO tos su violetiniais plaukais nežmonės. Ta kairėj vaiduoklis, o ta su padėklu, tai homunculas, ją sukūrė iš alchemijos šefė(ta juoda) Cha cha Aj o ta blondinė su kasytėm - šizofrenikė.

Sizofrenike geriausia Cha cha

vaiduoklė, šizofrenikė ir akinukė Gerai