Atėjo laikas…atėjo!MAFIA
Atejo laikas vel perbegti si zaidima… seniai jau zaistas o kol nauju game neiseina, tai puiki proga taip nuo BF3 pailsiu Siaip kaip buvo super duper mega ultra good game, taip ir liko Sauniausia kad yra 1920x1080 rezoliucija, tai visai neblogai atrodo kaip tokiu metu game… Net labai neblogai! P.S. Screen is intero… ir prakeikti tie B+ 250kb…
Dabar kaip tik žiūriu broadwalk empire serialą, tai dažnai prisimenu šį žaidimą, nes veiksmas vyksta tuo pačiu ar panašiu laikotarpiu Galėtų kūrėjai išleist ta pačią pirmą mafią, tik su gera grafika, manau, nebūtų nepatenkintų
MAFIA HD
biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/201.808284.387…-=%289 76582301perėjau su gfx modais prieš metų pusantrų
Gražu buvo trainingas ir kol neišėjau į lauką ir neteko pradėt važiuot.
O kas tada blogai?
Uninstall.
Ziuriu kad Ogrish 1:1 kaip as… nu te sukta misija pirma kazkokia, dukra pralindo o as tingejau ir savo kompe uninstalinau.
tada nezinot ka praradot…
Galbūt. Aš ko gero esu iš tų žmonių, kurie žaidžia BEVEIK viską (išskyrus MMO, MMORPG ir kitokį MP lakstymą su mistinėm būtybėm ir questų darymą) ir per daug nesvarbu daug tą žaidimą žaidžia ar ne. Čia vienas iš tų atvejų kai 2002, aš žaidžiau ne Mafia, o tuo tarpu, tarkim, nolifinau Hitman 2. Ir šitas žaidimas man jau Post Scriptum… Kai buvo, tarkim, dar šilti įspūdžiai iš GTA: SA iš įsijungiu Mafia… Ir ką matau… O gi nieko, kas man būtų įdomu. Uninstall. Žinau, kad žaidimas, geras, daug kam patiko, bet aš nematau prasmės pats jį žaisti, nes man nebeįdomu. Beto žaidimų pramonė nesnaudžia ir dar laukia n naujų žaidimų, kurie daug žadantys, tik žaisk. Nežinau ką gyvenime galo “duoti” perėjimas vieno ar kito žaidimo, ar “atimti” iš gyvenimo, kad jis nebuvo žaistas. Galbūt…
MAFIA - man asmeniškai žaidimas numeris 1, pats pačiausias ir pats geriausias, pereinu reguliariai kasmet po kartą žiemos metu, prieš pat Kalėdas, tradicija mano.
top speed 160 mph?! cia ka, i koki NFS bande ziuret kurdami?!
jop… uz mafia geresniu nera… o ypac siuolaikiniam popsui iki mafios kaip iki menulio… zaidi ne zaidima tiesiog o vaidini geram filme
geriausias.