Asteroid Defence

Asteroid Defence

Siek tiek neiprastas tower defence zaidimelis ant androido. Rekomenduoju ismegint Geraimarket.android.com/details?id=com.deonn.games.asteroid&feature =search_result

reikia man androido Žliumbiadabar vis dar su n97 sedziu, tuoj bus trys metai Apkabinimas Cha cha

vien tik del appsu? Cha cha

kaip tik pakeiciau pries pora menesiu n97 i sgs2 jauciasi lyg is viduramziu i nano amziu upgrade Šypsena

Geriausias Androido defence geimas tai man kol kas “Fieldrunners” Šypsenalabai paprasta 2D grafika be visokių mirgančių efektų, nemažai skirtingų tower’ių ir unit’ų.

Fieldrunners man nelabai patiko. Grazus- taip, bet greitai atsibosta kazkaip Nekaltas

Ir man taip buvo kai is symbian po daug metu ant androido perejau, tai supratau kad viduramziuose sedejau Juokiasi

As irgi noriu pasikeisti i androida, bet gal dar metus pakentesiu. SGS2 vilioja, bet kaina kandziojasi Kanda

sgs2 Gerai Gerai

Galiu tik pritarti.

žmona irgi buvo nokia fanė, sakau nu imk sgs2 pabandyk, pamatysi patiks Šypsena kaip tik turėjau dar vieną atliekamą Cha cha dabar po savaitės iš rankų nenori paleist Cha cha

nesuprantu, kurioje cia vietoje lyja tais sgs2? Man kazkaip gaila moketi uz telefona 2k lituku. Dar zinant tai, kad labai mazai kam nors skambinu… Beto prie nokijos dar laikausi del to, kad neblogas nuotraukas fotkina.

Evio, o kiek pats uz n97 paklojai ? Cha cha

dakuja, ir todel dabar esu tos nuomones kad uz telefona permoketi neverta… Geriau ieskoti kazkokio viduriuko…