Asteroid Defence
Siek tiek neiprastas tower defence zaidimelis ant androido. Rekomenduoju ismegint market.android.com/details?id=com.deonn.games.asteroid&feature =search_result
reikia man androido dabar vis dar su n97 sedziu, tuoj bus trys metai
vien tik del appsu?
kaip tik pakeiciau pries pora menesiu n97 i sgs2 jauciasi lyg is viduramziu i nano amziu upgrade
Geriausias Androido defence geimas tai man kol kas “Fieldrunners” labai paprasta 2D grafika be visokių mirgančių efektų, nemažai skirtingų tower’ių ir unit’ų.
Fieldrunners man nelabai patiko. Grazus- taip, bet greitai atsibosta kazkaip
Ir man taip buvo kai is symbian po daug metu ant androido perejau, tai supratau kad viduramziuose sedejau
As irgi noriu pasikeisti i androida, bet gal dar metus pakentesiu. SGS2 vilioja, bet kaina kandziojasi
sgs2
Galiu tik pritarti.
žmona irgi buvo nokia fanė, sakau nu imk sgs2 pabandyk, pamatysi patiks kaip tik turėjau dar vieną atliekamą dabar po savaitės iš rankų nenori paleist
nesuprantu, kurioje cia vietoje lyja tais sgs2? Man kazkaip gaila moketi uz telefona 2k lituku. Dar zinant tai, kad labai mazai kam nors skambinu… Beto prie nokijos dar laikausi del to, kad neblogas nuotraukas fotkina.
Evio, o kiek pats uz n97 paklojai ?
dakuja, ir todel dabar esu tos nuomones kad uz telefona permoketi neverta… Geriau ieskoti kazkokio viduriuko…