Asmeninių horoskopų sudarymas ir aiškinimas

Asmeninių horoskopų sudarymas ir aiškinimas

Na, kad asmeninius horoskopams sudaryti naudojamos programos, - tai jau ne naujiena…

Dabar turiu kitą klausimą…Nusipaišyti tai mes nusipaišėme, o kas juos išaiškinti gali…?

Geriausas mano skaitytas horoskopas “siandien jums seksis, bet gali ir nepasisekt”Gerai
Ir pasakyk kad horoskopas meluojaCha cha

Tie, kas juos paprastai paiso Šypsena

Turint programą gali juos nusipaišyti ir pats. Mes tą ir padarėme. O va dabar ieškome, kas anuos išaiškintų Cha cha

Sniechkus, - čia ne apie tuos dalykus kalba eina…

Na, mislyjau, kad gal aks nors iš čia beviešinčių moka tuos brėžinius skaityti…

man sake kad man iki 2017 seksis. po to nekas

Tai programa nepaaiskina? Drovus

Eolo_arfa, aš seniai tuo užsiimu, bet internetu tai daryti, tas pats, kad ledus per stiklą laižyti. Kreipkis į profesionalų astrologą. Jei kalbi angliškai/vokiškai ir t.t. šiek tiek interpretacijų duoda www.astro.com Bet jos ten labai paviršutiniškos…

Visai nesenai ziurejau laida, kaip tik apie horoskopus rode ten kaip su kazkokia programa sudarinejo, aisku kaip ten kas nieko neaiskino, del idomumo aisku kaip ir kiekvienoj laidoj buvo itraukti ir zymus zmones, tai ten ispranasavo, kad V. Putinas liks treciai kadencijai
tai visai greitai kaip ir galesim isitikint astrologijos patikimumu.

Dar toks klausymelis, kiek zinau i horoskopu sudarinejima ieina ne visos saules sistemos planetos (taip yra todel plutonas tuo metu, kada vystesi visas sitas reikalas su horoskopais, dar nebuvo atrastas), ar tai nemazina jusu pasitikejimo horoskopais? Kitas dalykas jei visa tai del pramogos tada mano klausymas kaip ir beprasmis.

Jei teisingai pamenu Plutona siuolaikiniai mokslininkai ismete is planetu saraso. Uz mazuma (ruke vaikysteje?).

Kalbant apie horoskopus. Jie - tik irankis interpretuotojui… Savotiskas prisijungimo mechanizmas prie ziniu saltinio. Taigi - svarbiausia interpretuotojas.

Beabejo kai yra vietos interpretacijom tai viskas priklauso nuo pacio interpretuotojo.
As horoskopus skaitau tik kartais ir tai praeitos dienos, man kazkaip nesinori perskaityt kas man turetu nutikt ir ko tiketis, nes dazniausia viskas ir vyksta butent taip kaip tikiuosi.
Labai gerai atsimenu viena kart girdejau horoskopa, kuris mano zenklui zadejo nesekmes ta diena ir finansinius nuostolius, ta diena buvo man vairavymo egzaminas, (seip biski jaudulys ir dar toki isgirst Pavargęs) bet as ji islaikiau Šypsena.

Kas del plutono tai taip, buvau primirses dar kazkada delfi skaiciau, kad jau nebeplaneta, bet negali zinot - gal po 10 metu vel pasikeis.

[quote]aš seniai tuo užsiimu, bet internetu tai daryti, tas pats, kad ledus per stiklą laižyti. Kreipkis į profesionalų astrologą. Jei kalbi angliškai/vokiškai ir t.t. šiek tiek interpretacijų duoda http://www.astro.com Bet jos ten labai paviršutiniškos…
[/quote]

Matote kaip yra…Tame kaime, kur aš gyvenu nieko nėra…Apie profesionalius astrologus nekalbu. Tam reikėtų trenktis į Vilnių, o tam neturiu laiko. Aplamai, pastaruoju metu nepakenktų 48 val. trukmės para.

Kadangi dabar yra permainų metas, todėl ir ieškau, kas tuos karakulius iššifruotų…Nors internetu, nors, kaip ledus per stiklą…

Jei aš pradėsiu skaityti ir interpretuoti, tai man gausis grybų pjovimas ir ne daugiau…

Matote kaip yra…Tame kaime, kur aš gyvenu nieko nėra…Apie profesionalius astrologus nekalbu. Tam reikėtų trenktis į Vilnių, o tam neturiu laiko. Aplamai, pastaruoju metu nepakenktų 48 val. trukmės para.

Kadangi dabar yra permainų metas, todėl ir ieškau, kas tuos karakulius iššifruotų…Nors internetu, nors, kaip ledus per stiklą…

Jei aš pradėsiu skaityti ir interpretuoti, tai man gausis grybų pjovimas ir ne daugiau…

[/quote]

Permainu metas sakot? Pas bureja lanketes? Kai kurios taro ir netaro kortu, runu ir tt. burejos labai itartinai daug ko pasako. Daznai ir telefonu, nors zinoma, asmeninis susitikimas - geriau. Zinoma, jei siekiat asmeninio horoskopo interpretavimo… reikia susisiekt su horoskopu interpretuotoju (-a), kuriu Lietuvoje as, deja, nezinau.

Na, susilaikysiu nuo ėjimo pas būrėjas…Neįsivaizduoju, pas ką aš galėčiau nueiti…

–Aš tj siūlyčiau susilaikyt ir nuo ėjimo pas šito pobūdžio šarlatanus. Laimingas Man įdomu - kur pirminis, tokių neva “žinių”, apie dangaus kinų “Įtaką” žmonėms, šaltinis.

-Div-, klube yra temų, kritiškai vertinančių astrologiją.

Eolo_Arfa, astro.com nupaišo tą astrogramą ir painterpretuoja šiek tiek. Pamėgink, gal užteks?

Gerai. Pabandysiu. Bus proga dar ir palyginti, ką pripaišė kita programa…

Ačiū.

Yra tokia programke Kepler kuri paiso ir interpretuoja.

Jei rusiskai skaitai pasiziurek http://astrozet.ru/ , ten kazkokia nemokama programa yra, gana paprasta naudotis, taipogi paiso ir interpretuoja. Interpretacijas kiek pamenu pateikia EN kalba.

O, ačiū. Nu kur tokių metų būdamas žmogus nemokėsi naudotis slavų kalbomis…

To Eolo_arfa
Na, parodyk, ka ten nupiesei. Interpretuoti as galiu. Kiek
tik nori.