as pavargau kur tu?

as pavargau kur tu?

fuj koks slykstus voras…wienuolio info…brrrr…

jetau koks eilerastis graudus…toij apsiverksiu gailiai gailiaiLiūdna

pirk gumine moteri Cha cha

wienuolis rašė:

as pavargau vis vienas but
man reikalingi buciniai
glamones tavo zodziai

parduosiu siela velniui
sugryzki tiktai tu…
ir atsiliepki kuo greiciau…

…lyrinis subjektas nusako savo dvasine bukle "as pavargau" , issako sawo realius norus ,taciau ,galbut, uzdraustus vaisius… "man reikalingi buciniai/glamones tavo zodziai" …Lyrinis subjektas pasiruoses net parsiduoti velniui, kaip,galbutm parsidave Faustas (J.V.Gete).Jis troksta atrasti ja per savo mintis, norus, troskimus…Jis iesko jos, tik jos…kas …kas ji galetu buti, kad negali sugrizti, atsiliepti…kas ji? gal Moterys, gal zwaigzde, gal muza, o gal tik paprasciausia saule?

…wienuoli…ar galima tau taip rasyti Cha chaCha chaCha cha o kaip gi celibatas ir visa kita??? diewo nemyli Cha chaCha chaCha chaCha cha

Magii rašė:

…lyrinis subjektas nusako savo dvasine bukle "as pavargau" , issako sawo realius norus ,taciau ,galbut, uzdraustus vaisius… "man reikalingi buciniai/glamones tavo zodziai" …Lyrinis subjektas pasiruoses net parsiduoti velniui, kaip,galbutm parsidave Faustas (J.V.Gete).Jis troksta atrasti ja per savo mintis, norus, troskimus…Jis iesko jos, tik jos…kas …kas ji galetu buti, kad negali sugrizti, atsiliepti…kas ji? gal Moterys, gal zwaigzde, gal muza, o gal tik paprasciausia saule?

Cha chaCha chaCha cha…kiek ish lietuviu turi??Cha chaCha chaCha cha

Shakira rašė:

Cha chaCha chaCha cha…kiek ish lietuviu turi??Cha chaCha chaCha cha

Cha cha Cha cha ne tiek kiek noreciau Cha cha Cha cha Liežuvis

zmones nekliedekit cia tik virtualine apgaule

virtuali ar nevirtuali apgaule tai cia dzinLiežuvis bet kad eilerastis tikrai vertas demesio ir romantishkas , ir siap grazus ta cia nenuginchijama.tos kurios ten kalba apie kalbos kultura ir pazymius is jos tegul pacios pabando kazka panasaus parasyt paziuresiu ar bent per puse tokio pasisekimo sulauks xexex.

uztat as jautri,man truksta silumos,neseniai issiskyriau su vaikinu,jis mane labai iskaudino,likau vienisa kate…ieskau tokio kuris butu man ir draugas…Sudužusi širdis

tave mylesiu tiktai as, visada…(I)

tave mylesiu tiktai as, visada…Širdis

siva rašė:

tave mylesiu tiktai as, visada…Širdis

ziu kad nepamirstum Šypsena