as jos noriu

as jos noriu

muterka Girtas

Be reikalo tu sitaip.Kvaila.Tikiuosi,moderatores isims

Veidas paimtas kitos merginos Nekaltas Cha cha

kodel kvaila ??? Apakęs taigi siandien ivyko stebuklingas atsivertimas - matai kaip viskas dabr ciki Girtas

Vaikiškai elgiesi.

o kas cia blogo ??? taigi viskas teisinga Taip siandien STEBUKLAS ivyko Angelas

Bet ir netingi… Maketavai, vargai… Ko gero tu jai tikrai neabejingas. Kitaip nepaaiškinsi tokio užsispyrimo…

Ledi Mirkt sugaisau lygiai 5 minutes Šypsena gaila, kad medziaga pirmine nelabai kokybiska buvo - buciau graziau padares Šypsena mane fotomontazas senai domina - kam idomu - mano profaile kaciukas yra - tai jau kur kas kokybiskesnis - sugaisau 1 val. Šypsena ir seip dar kidu darbu imeciau - bet tie ne mano Šypsena

o seimos anketoj-autoportretas? Nekaltas

Na pažiūrėjau į tuos “maketus” Apakęs Siaubas Apakęs Nieko nėra baisiau už gyvulius su žmonių veidais… Net šiurpas nukrėtė… Štai dar vienas patvirtinimas, kad negalima savo foto dėti į Bangą… Niekad nežinai kur, kokiose netikėčiausiose vietose gali po to ją pamatyti…

ledi Šypsena bijai vilko sedek namie Cha cha pasalune - ten ne mano autoportretas - ten tavo Cha cha

Arba nesifotkink per meet`us. Ką aš pastaruoju metu ir stengiuos daryti.

Rydai, ar sita jau liekna ??? Cha cha

arron Šypsena na tokia tai jau man pakankamai liekna Šypsena

Rydai,to kiauliuko snukutis vyriskas,taigi,ten niekaip negaliu but as Liežuvis

pasalune Mirkt duok kokia savo fotke kokybiska - tave padarysiu mis VISATA Cha cha galesi anukams parodyti senatveje Mirkt

tai kad atbulom rankom darai Mirkt

ech…Rydai… ar pasikeisi kada nors Nekaltas???

Rydai-spydai Liežuvis Liežuvis Kvatuliuoji vis Juokiasi