as ji myliu jau 15 metuku
as ji myliu
o jau kokia rozha padares Sharas liuks krepsinkas, o kas ten per pana prie jo prisiglaudus? Gal tu ir busi?
vargsas Jasikevicius atrodo smarkiai isigandes po tokio uzpuolimo
Ash nesuprantu, kam normaliai mergai butinai pasidaryt ****o spalvos veida? … nu kam? Zmogu puoshia naturalumas O jaska tai chia stipriai jaunesnis atrodo
nesipyzdavokit cia as ir busiu
ir as naturaliai juodesne
buvau vasara BARCELONOJ
mano nėščia žmona gražesnė
Sekly, uz Jaiskevichiu?
as cia tikrai nelabai graziai isejau
SarasDievas graziai ar negraziai isejai tai nesvarbu, vistiek nieko is saves per daug neisspausi… Beje, nepagalvoji, kad zmogui gal nera malonu kai nepazystamos panos kariasi ant kaklo?
as nesikariu ir jam buvo malonu be to jis mane pazista
Tu man kazhkur matyta:]
visvien ta mejle bevajse kam to rejkia
visokia meile gera o jus patikekit del ko tie musu didvyriai zaidzia…del pinigu?tai persigalvokit zinau jie zaidzia del musu SAVO ISTIKIMIAUSIU FANU
aha, jiems p.x ant jusu yra, pinigai yra ju tixlas, jei zaistu del jusu sirgaliu tai tikreusiai saras dar ir dabar lostu ryte del vilneus sirgaliu…
galva kai apelsinas sunokes
DUHAS TU FATUN as nesakau kad jie uz dyka zaistu bet rinktineje jiems tai tikrai jokio tolko zaist tik prisidaro traumu nepailsi ir pervarksta o zaidzia tai del lietuvos del to kad jiems patinka kai juos vadina DIEVAIS del to kad lietuveles bijotu dar daugiau zmoniu ne tik JAV ir EUROPA bet visas pasaulis
IR AUKSAS BUS MUSU