AS isimylejau bet jinai manes ne!

Pamatysi, praeis ta meile. Bus ir geresniu uz ja! Tikrai! Gal inai net neverta tavo meiles… TaipTaipTaipTaipTaipTaipTaip

Krc, man irgi panasiai buvoTaip ta diena buvo geografe ir mokytoja sake, kad tipo Lietuvoj mergu daugiau negu baxuru, nu vakare su draugais nuejomAlusAlusAluskai jau buvom “grazus” prisiminem geografe ir nusprendem kad del mergu nerejkia parintis-ju gi daugiau nei musuMirktjei ne viena tai kita…Nu ajsku dabar mastau ne tajp kajp tada, bet pamirst ir nebegalvot apie JA, tokia “filosofija” padeda

Tiesa pasakius as nesuprantu kaip galima myleti zmogu, kuris taves nemyli, jei jis tave atstume, tai kam gi ilgiau apie ji galvoti mastyti ir t.t., juk pasaulyje yra tiek daug zmoniu ir nereikia galvoti, kad butent tas kuri tu isimylejai, o jis taves ne ir yra tavo gyvenimas…

gaila, gaila. bet gyvenime daznai taip atsitinka. reikia nenukabinti nosies ir gyventi toliau! Bučkis

Pamatysi, galvosi, galvosi, galvosi apie ja bet jeigu ji tau nerodys demesio ilgainiui ja pamirsi, o kad geriau uzsimirstu reikia Taurė ir Alus

o ka daryt jei mane isimylejo o ash ne?

Ne tu - pirmas, ne tu - paskutinis.

taigi px…bus dar tu meiliu… tu su ja issiskyrei ar dar draugaujat? taigi ne butinai mylet, kad draugaut…tau turi buti gera su ja nesvarbu, ar ji tave myli, ar ne… veliau pamils…panom dazniau reikia daugiau laiko nei vaikinam…aisq buna ir isimciu, kaip ir visur [;

NE Cha cha Nekaltas

Matau mergiote mėgsti atgyvenusias temas kilnoti… calm down

chill out

Nesveika Pavargęs

nu ir… ne pirmam ir ne paskutiniam taip atsitiko

gaila… gaila

man tai dzin. svarbu ne man taip.

Na tox atwejis "As ja(-i) myliu o ji(-s) manes ne labai daznas musu negailestingame gyvenime Šypsena

uzjauciu… Cha cha Laimingas

Na tox atwejis "As ja(-i) myliu o ji(-s) manes ne labai daznas musu negailestingame gyvenime Šypsena

deja panasu ir man bet ne as isimylejau o mane…ir man l.gaila to zmogaus Liūdnas