Aruba 04
grazumelis
Labai rekomenduoju ten apsilankyti
grazu
kuriam kraste ta Aruba randasi…?
butinai kai turesim atostogu daugiau kaip menesi per metus
Ninochka , Aruba - mazyte sala Karibu juroje i siaure nuo Venesuelos. Ultra_Blogieti ,menesio ten tikrai nereikia pasibut,savaite per akis.Salos ilgis tik apie 20 myliu
kaip grazu
ta Aruba priklauso USA ar ne? idomu del visu
tai kad man rodos nepriklauso. virgin islands taip.
Aruba,Bonair ir Curacao (aka ABC islands)priklauso Olandijai.O Virgin Islands man rodos yra ir Britsh ir US.
gal kazka maisau nes kai as negaliu isvaziuoti is US, tai mums aiskina vieni viena, kad galiu ten vaziuoti (I Virgin islands) , kiti, kad ne.
o jus ten skridot? ar cruise?
Skridom per Expedia viska mano draugas surado.Cia dar istorijos siek tiek yra su ta kelione,mes jua planavome ,kad butent tom dienom kazkur vaziuosime ,kazka veiksime.Ten ziurinejomes Bahamus,Jamaica ir t.t. Ir viena diena mano draugas sako ,kad uzsake mums kelione bet nepasake kur.Tai tris savaites kankinausi visi aplink zinojo bet niekas neishidave, ir tik orouoste suzinojau ,kad lekiam i Aruba.
LL!Dabar paziurejau tikrai yra ir British Virgin Islands ir US . cia.gov/cia/publications/factbook/geos/vq.htmlcia.gov/cia/publications/factbook/geos/vi.html
o kaip viesbuciai ir kainos? dabar paziurejau, bet vis tiek unincorporated. tai neaisku, kaip butu jei isvaziuociau, paskui kaip uzstrigciau is vienos puses visai nieko, bet
Kainos labai ivairios nuo …iki.Apie dining out Kai isheini tai tikrai galima pasirinkti pagal kishene pvz.seafood patiekalai nuo kokiu $12-30,didziulis pasirinkimas zuvies ir t.t.Labai daug yra tokiu Pre fix dinners pvz. sumoki $30 gauni uzkanda,karhsta patiekala ir deserta, ivairiu variaciju.Mums labai visur patiko maistas,nemazai kur europoetishkas (panashu i Prancuzishka virtuve)ir tokio vietinio, caribien style patiekalai.Niekur nebuvom uzsirove ant kazko nevalgomo. Mashina ishsinuomoti labai pigu, tik beznino litras apie $3.00 bet kaip minejau sala nedidele per daug ten neishvazinesi.O vieshbuciu kainos ,matai nelabai ash zinau, bet kiek dairiausi na uz koki $700-900 galima gauti deal’a skrydi su vieshbuciu.
mano laukia mano kortos zalios labiau nei as nes jam cruise geriausias pasaulyje poilsis. tai jis taip ir noretu. man tai paniska baime Bermuda trikampio per kuri mazdaug visi laivai perplaukia. tai skridimo variantas virs zemes kur nors man labiau. bet patys viesbuciai tie ne patys brangiausi, normalus? ta prasme svarus ir visa kita?
Para kainavo apie $130,labai svaru buvo, ten dvi queen size beds, balkonas, vonia.Kasdien viska keicia ir t.t. tikrai buna blogiau:}Po teisybei tas kambarys tik pernakvot, persirengti ir i dusha nueit.Nes kai isheidavom 9ryto tai grizdavom 9 vakaro.
nebloga kaina. tai aisku tas kambarys pernakvojimui, bet mums karta taip “pasiseke”, kad visi viesbuciai buvo booked, ir reikejo imti, kas buvo open, tai kambarys buvo smoking kazkada, ir taip smirdejo baisiai, kad galima buvo apsi , viskas daug maz surudije, vienuzo, aisku buvo dar blogiau, vienoj mokyklos kelionej i Talina, bet atsargiau jau ziurim